WielebnyMerry 382 Napisano 17 Września 2020 Witam wszystkich, Ponieważ zabieram się za projekt #2 postanowiłem przed tym poznać wasze opinie i wybór. Poniżej przedstawiam 2X MAZAR OD DIFEREM Quick Kush od DIFEREN 5x Mix od ACE SEEDS- każde ziarno to inna odmiana żadne nie podpisane wiec tym lepszą zabawa. Projekt przewiduje na Max 4 krzaczki z treninkgiem fim oraz tip-top. LICZE NA WAS CZAS DO JUTRA DO 20:00 po tym czasie wrzucam wybrane przez większość na moczenie i jedziemy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Września 2020 @WielebnyMerry to bierz mixa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 18 Września 2020 No to jedziemy z mixem z tym że 4 nasiona trafiają do wody resztą czeka na nowy rok 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 19 Września 2020 Nawkurwiasz sie przy tym mixie xDD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 19 Września 2020 @Niemedyczny_Użytkownik wszystko jest z przewagą sativy, no i teoretycznie mniej więcej wiem jakich odmian się mogę spodziewać, o ile z grafiki zdjęcia opakowania są te nasiona. Zapowiada się będzie super zabawa, zapewne będą dwa fiolety i 2 zielenie. Niebawem otwieram nowy GL @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach