Mieszko1 88 Napisano 15 Września 2020 Witam, czy ktoś może polecic konkretnie jakiś dobry i nie zbyt drogi miernik ph wody? Szukam od paru dni po necie i nic nie mogę znaleźć a roślinki już wykielkowaly, jest masa wyglądających podobnie ale różnych firm i nie wiem który wybrać, najlepiej jakby był do kupienia w niemczech. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 15 Września 2020 @Mieszko1 Apera, blue lab, milwaukee, HM digital 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 15 Września 2020 @doominik @doominik@doominik który będzie najlepszy? Apera HM DIGITAL Milwaukee @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 15 Września 2020 @Mieszko1 od roku używam dokładnie takiego apera, jak podlinkowałeś i jestem zadowolony. Przy kalibracji po około 6-7 tygodniach nigdy nie odbiegał od wzorca powyżej 0,1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 15 Września 2020 @doominik no i git, cena mi pasuje, w przyszłości może zainwestuje w coś lepszego ale przy pierwszym razie nie chce się wpieprzyc w koszta, dzięki wielkie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 15 Września 2020 @Mieszko1 sens kupowania droższych jest chyba tylko wtedy, jak są zintegrowane z miernikiem EC i maja wymienne sondy, poza tym chyba bez sensu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszko1 88 Napisano 15 Września 2020 @doominik ok, mógłbyś zajrzeć do foterelacji? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach