mjrTOMMY 8 Napisano 7 Września 2020 wie ktoś co to jest ten LM? bo w kilku czatach o tym ktoś mówił, ale jakoś zgooglować tego nie mogę, a interesuje mnie każdy trening. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 7 Września 2020 @mjrTOMMY jakich czatach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 7 Września 2020 może źle przeczytałeś ... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 8 Września 2020 @mjrTOMMY może LS-low stress @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjrTOMMY 8 Napisano 8 Września 2020 na jakimś forum, albo czymś podobnym (niestety włączyłem i teraz nie znajdę) podczas długich wywodów o fotoperiodzie itp , co chwilę o czymś takim wspominano, ale nie doszedłem o co biega. jeżeli nikt nie wie, to może to był jakiś wewnętrzny skrót w rozmowie (żeby się nie powtarzać), ale zaciekawił mnie jakiś inny trening, więc lepiej zapytać niż nie zapytać. w każdym razie dzięki za odp. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 8 Września 2020 @mjrTOMMY Nia ma czegos takiego. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjrTOMMY 8 Napisano 9 Września 2020 dzięki za odp. a przy okazji : czy koś słyszał o przedłużaniu veg'a? jakimś treningu , żeby roślinka dłuuuugo była w vegu i przycinanie korzeni itp. jak w bonsai? a potem szalone kwiatki? słyszałem tylko o tym, ale może to się nie da, albo zwyczajnie nie opłaca.(?) sorry, ale podobno nie ma głupich pytań. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 9 Września 2020 6 godzin temu, mjrTOMMY napisał: dzięki za odp. a przy okazji : czy koś słyszał o przedłużaniu veg'a? wega ustalasz ile chcesz przy roślinach fotoperiodycznych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 21 Listopada 2020 Tak przechodzilam obok tego postu i może to nie chodziło o LM tylko o ML - main lining ?? ale zapłon, wiem, ale tak jakoś wyszło? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach