MisterZielskoXD 19 Napisano 5 Września 2020 Dostałem od znajomego krzaka mówi że chyba automat lecz nie zna odmiany nie jest w stanie teraz się nią opiekować ile jej zostało ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 5 Września 2020 (edytowane) Ze 2 miesiace, nie dojdzie. Edytowane 5 Września 2020 przez Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Września 2020 no to zależy gdzie ją bedziesz trzymać, teraz wątpie że ci na out dojdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 5 Września 2020 Karamba no cóż miała być na out no nie chcę się bawić w indor ale jak już chcę te 5g z niej wyciągnąć to chyba muszę jakieś lampy ogarnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 5 Września 2020 @MisterZielskoXD Jak zrobisz jakieś swiatlo to wyjdzie ci wiecej jak 5g, warto bo krzaczek nawet fajny? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 6 Września 2020 A jeszcze jedno pytanie już napiszę tu bo nie chcę tworzyć nowego tematu jak to jest z tą moją panną ma jakieś takie dziwne listki pierwszy raz się z czymś takim spotykam jest spora jak na te małe wiaderko i daje taki słodki zapach na całe podwórko pod wieczór to jest jakaś specjalny szczep lub hybryda ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 6 Września 2020 No właśnie... Dolne liście jak u indici, górne przytopowe jak u sativy. Hybryda? Niech się znawcy odezwą. A wydziela słodki zapach bo taki profil terpenowy ma. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach