pro xd 17 Napisano 29 Sierpnia 2020 Witam czy da się wychodowac krzak marihuany auto flower w doniczce o pojemności 5 litrów. I jeżeli się da to jakie będą z tego plony i rozmiar. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 30 Sierpnia 2020 @pro xd da się ale lepiej dać 11l aby nie ograniczać korzeni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 30 Sierpnia 2020 Ja uprawiałem w doniczce co nawet 5 nie miała bo była zrobiona z butelki po wodzie 5 l ,więc pewnie miała 3,5l i dotrwał do końca ale w większej pewnie byłby większy . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 31 Sierpnia 2020 Zasada jest prosta. Im większa donica, tym większe korzenie a co za tym idzie, większy plon ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 31 Sierpnia 2020 @mirecki chodzi o to że chciałbym wychodowac więcej małych krzaków na 1m2 kilka większych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 31 Sierpnia 2020 @pro xd spoko kumam. Zrób sb z folii kubełkowej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjrTOMMY 8 Napisano 2 Września 2020 czyli coś w rodzaju SOG? no to 5tki są najpopularniejsze. żeby najlepiej wykorzystać powierzchnię lepiej kwadratowe niż okrągłe. jednak im więcej podłoża tym lepiej. ja zrobiłem donice o tej samej powierzchni, ale o jakieś 10 cm wyższe, co daje parę litrów więcej. myślę że warto takie coś rozważyć. bo rozumiem, że na wysokość to 10 a nawet 15 cm to dla boxa niewielka różnica. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 8 Września 2022 @glodek18 Automat dotrwa do końca w KAŻDEJ doniczce nawet 300 ml :). Automaty mają bardzo silne geny Ruderalis. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach