Lysol1987 3 Napisano 27 Sierpnia 2020 Witam , pierwsza uprawa w życiu i mam pytanko. Panny to ak47 automat i kwitną około miesiąca .. z tego co widzę pogoda ma być chujowa we wrześniu i boje się ze pognija. Nie wiem jak wyglada taka pleśń i gdzie jej szukać ? Na topkach, na liściach ? Wrzucam pare fotek pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 27 Sierpnia 2020 Ale liliputek ? Kwitnienie mj to zwykle 8 tyg. Więc z miesiąc jeszcze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lysol1987 3 Napisano 27 Sierpnia 2020 Hehe no wiem jakieś małe porosły ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 28 Sierpnia 2020 @Lysol1987 Ale mikruski hehe mimo,że chujnia I tak fajnie będziesz go pamiętać zobaczysz. Co do harvestu tak jak wyżej kolega napisał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach