Bimbrownik 702 Napisano 20 Sierpnia 2020 10 godzin temu, Seba691 napisał: Zrób zdjęcie samych jajec Proszę Cię... 10 godzin temu, Jarek721 napisał: noname od znajomego Tym bardziej bym wywalił. Wkurzył byś się jeszcze bardziej jakby to siewka była 9 godzin temu, Farmerka napisał: ja uważam że facet to tylko do kosza ? @Farmerka Spodziewałaś się konkretnej odpowiedzi na swoje ostatnie pytania? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 20 Sierpnia 2020 @Bimbrownik a tak, czy za dużo wymagam?? Nie płacz, miałam na myśli męskiego krzaka, nie ciebie ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Sierpnia 2020 @Bimbrownik porobiłem się wczoraj ledwo na oczy widziałem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 20 Sierpnia 2020 @Farmerka wiem wiem ale jak czytałem ten cały post to wybacz ale tak dwuznacznie brzmi, że musiałem ? Czy tylko ja tak mam... @Seba691 ostatnio właśnie tak miałem po maśle i więcej nie chcę. To nie jest stan, w którym lubię być ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 20 Sierpnia 2020 Haha jedzenie edibles to jest ciężka sprawa? ja tez wole zapalić zamiast zjeść i po zjedzeniu żelków caly dzien siedziec na fazie ? Mam jeszcze ze 40 żelków ale nie wiem co z nimi zrobić na razie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Sierpnia 2020 @Farmerka u mnie by nie uleżały ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 20 Sierpnia 2020 @Seba691 dla mnie za mocne, dla kolezanki też, a ci znajomi co pala to oni nie rozumieją tego, nie rozumieją żeby nie żreć jak z paczki jeden za drugim, później jeszcze 5 browarów wypija i 2 blanty zjaraja to po co im żelki. Wiec takich nie czestuje, szkoda mi po prostu na takie osoby ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Sierpnia 2020 @Farmerka też znam kilka takich osób. Jak dla mnie po 3 jest idealnie ale na każdego działa inaczej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 20 Sierpnia 2020 @Bimbrownik dostalem 3 noname od znajomego 2 meskie wyszły a jeden zenski krzak co juz kwitnie wiec mysle ze siewkato nie jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 22 Sierpnia 2020 Zdjecie jajec @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek721 5 Napisano 22 Sierpnia 2020 @Seba691 meski? @Bimbrownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 22 Sierpnia 2020 no męski xD tak wygląda dziewczynka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 23 Sierpnia 2020 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjrTOMMY 8 Napisano 10 Września 2020 robiłem z męskich niedawno i z hermów (osobno) makumbę i kopało tak samo. hermy może miały nieco więcej thc, bo miały już jakieśtam topiki, ale niższe liście z których się też robi mleko i masło mają prawie taki sam skład. poza tym z takiej dużej rośliny to by raczej mocne powstało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach