Gość Napisano 31 Sierpnia 2020 @Szym u mnie w mieście sprzedają w kilku miejscach susz cbd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 31 Sierpnia 2020 @Groovebusters no ale thc zapewne ma max do 0,2 % @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 1 Września 2020 @Groovebusters to będzie typowo na stres i relaks. Na lepszy sen No i na moją trzustkę i żony cukrzycę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 2 Września 2020 Lemon potion auto ma 2 tygodnie i pięć dni a już zaczyna kwitnąć. Cbd doctor i critical skunk mają po tygodniu i 3 dni a joanne's cbd od rqs dzisiaj wyszło z ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Września 2020 @Szym np. automaty cbd łup sklepy z wyrobami z cbd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 8 Września 2020 Wolne od pracy to wrzucam aktualizację. Póki co leję wodę i nawóz startowy w małej ilości. Widzę ewidentnie różnice w genach. Rośliny mają: joanne's cbd 1tydzien Critical skunk i cbd outdoor doctor 2 tygodnie i 3 dni Cbd lemon potion auto 3 tygodnie i 5 dni Już wiem że lemon potion będzie mały i szyszki też pewnie będą niewielkie chyba że mnie zaskoczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 8 Września 2020 (edytowane) To tak jak i u mnie było... Z tymże Krasnal szybko zareagował na LST a LR2 dłuugo długo nic. Edytowane 8 Września 2020 przez Aron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 8 Września 2020 @Aron no ja jakoś nie lubię automatów. Wziąłem bo chciałem sprawdzić lemon potion bo ludzie polecali ze względu na smak i efekty. Ponoć prawie nie czuć THC jedynie rozluźnienie i poprawa nastroju @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 11 Września 2020 Dzisiaj zrobiłem fim lub toping nie mam pewności bo mam strasznego kaca i piję lecznicze piwo a światło lamp w boxie wbija się w oczy jak wata szklana w naskórek. Trening robiłem na criticalu i na outdoor doctor. Lemon potion kwitnie w najlepsze a joanne's bcd od rqs ma tydzień więc go nie ruszam. Jakieś sugestie oprócz "kup porządny panel"? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Września 2020 Chciałam cos napisać, ale mi się przypomniało że masz taki panel a nie inny i tylko dodam że może być?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 11 Września 2020 Oj tak@Farmerka mam panel chiński i lepszy od ledam ale ten od ledam jest moim zdaniem na jednego krzaka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 17 Września 2020 Z powodu konfliktu poglądów moich i żony pozbyłem się growboxa i roślin. Wpadał na forum może będę czasami. Życzę wszystkim powodzenia i udanych zbiorów @Tester można zamknąć relację @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 17 Września 2020 @EneDue nawet jednego krzaczka nie da rady? outa będziesz robił w następnym roku ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 18 Września 2020 Oczywiście. @Tester out w następnym roku leci! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 19 Września 2020 @EneDue echh, szkoda że znikasz, powodzenia w każdym razie! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rasta men 0 Napisano 23 Września 2020 Szkoda tych roślin tak ładnie rosły no, ale cóż żona ważniejsza ?. Powodzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 23 Września 2020 powodzonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach