EneDue 446 Napisano 19 Sierpnia 2020 Box 110/60/40 Lampy: chiński LED i LED od ledam Ściany mylarowe Wiatrak wlotowo- mieszający 25 cm Ziemia 6,5ph + perlit na dnie keramzyt Na wstępie to tyle. Jak rośliny przełączę na flo to automat i jeden critical skunk pójdą do innego boxa a tutaj planuje zmienić płeć doctora i zrobić nasiona. Automat ma 6 dni a pestki sezonowe dzisiaj lecą do wody. Przewiduje Wega na 1,5-2 miesiące. Pozdro 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 20 Sierpnia 2020 Ha, też posadziłem teraz jedno cbd, ciekaw jestem co z tego będzie. Moja pestka już w ziemi od wczoraj. Powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 20 Sierpnia 2020 Każdy CBD robi, to ja będę testować ? też bym coś zasadzila ale wiem że ich nie skończę wiec szkoda, ale wam powodzenia ?♀️? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 20 Sierpnia 2020 @Farmerka @Wentyl dziękii wzajemnie. U mnie cbd rośnie z niskim THC bo te zwykłe odmiany mnie odcinają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Sierpnia 2020 Oooo mój ulubiony grower ma nową fotorelkę ? Planujesz zrobić może tym razem kanapowca? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 20 Sierpnia 2020 @EneDue i właśnie dlatego chcę sobie teraz spróbować coś lekkiego, moja ma 7%/8% thc/cbd. Pozostałe normalne @Farmerka zaprosił bym na testy ale raczej daleko masz i przy okazji nie zajrzysz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 21 Sierpnia 2020 @Groovebusters ulubiony grower? Ja? Dziękuję, kwiaty dostaniesz mailem. Robię lekkie odmiany cbd i dwa critical skunk które jeśli mi czas pozwoli przeznaczę na nasiona feminizowane więc będzie lajtowa baczka THC w okolicy 5% cbd 15% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Sierpnia 2020 U mnie też pod koniec przyszłego miesiąca cbd idze do boxa a jak narazie kończę stare rośliny. Możliwe że dzisiaj właśnie przyjdą pestki cbd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 21 Sierpnia 2020 No ja pomyślałem o CBD to wy wszyscy też ? A co polecacie? Kupiłem Auto-Bomb. CBD podobno wysoki, ale THC też. Próbował ktoś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 21 Sierpnia 2020 To moja pierwsza przygoda z cbd także się nie wypowiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 21 Sierpnia 2020 . Wiatrak który miałem nie wyrabia więc zamówiłem nowy myślę że w poniedziałek będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 21 Sierpnia 2020 Hehe wszyscy CBD. Mam trochę pestek z suszu cbd ale nie chce mi się ich sadzić. W smaku i wyglądu jak tytoń więc ble @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 23 Sierpnia 2020 @Bimbrownik ja liczę że lemon potion będzie miało fajny smak. Dziś z ziemi wyszła outdoor doctor (mam nadzieję że na indoor też się nada) a jeden critical wyłania się z ziemi. Na drugiego czekam ale mogłem uszkodzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 23 Sierpnia 2020 Pierwsze foto nowego boxa i 3 z czterech dziewczyn 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Sierpnia 2020 Pięknie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 28 Sierpnia 2020 Dzisiaj wyrwałem jednego criticala bo wyszedł z trzy dniowym opóźnieniem z ziemi i prawie w ogóle nie rósł. Był słaby więc zwolniłem doniczkę do której trafi Joanne's cbd od rqs. Nasionko już się moczy. Cbd lemon potion już jest po lst. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Sierpnia 2020 @EneDue ten led jest praktycznie identyczny jak mój stary od lumeri. Plusem było to że praktycznie się nie grzał zato większe rośliny się będą wyciągały. On jest dobry na jedną roślinę no ale trzymam kciuki że będzie ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 28 Sierpnia 2020 @Seba691 no ja mam do tego dwa pędy i trzecia lampę pomocniczą. Mam nadzieję że coś tam zbiorę. Dwie rośliny pociagnely, wiem że nie mam co oczekiwać cudów z takim światłem ale co zrobić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Sierpnia 2020 @EneDue sprawdziłam tą pestkę RQS Joannes CBD, to ma 0,25-0,75%THC Taki susz jest w polskich kofikach Jak wykorzystasz potencjał medyczny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 31 Sierpnia 2020 @Groovebusters w jakich polskich kofikach ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach