LykAlex 1 Napisano 15 Sierpnia 2020 Witam wszystkich, przyjaciele, pomóżcie ukochanemu ukraińskiemu palić, Niedawno przyjechałam do Polski w mieście Lubań, kto może pomóc przy trawce, odpowiedz, będę wdzięczna! ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 15 Sierpnia 2020 @LykAlex hahaha za dużo was w Polszy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LykAlex 1 Napisano 16 Sierpnia 2020 @Szym Nie jest mnie wielu, jestem sam. Dziękuję za odpowiedź 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 16 Sierpnia 2020 @LykAlex Ale o co chodzi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 16 Sierpnia 2020 Żeby pomóc dilera ogarnąć albo za pośrednictwem Lolka skręcić.? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LykAlex 1 Napisano 16 Sierpnia 2020 3 godziny temu, glodek18 napisał: @LykAlex Ale o co chodzi ? Nie wiem, do kogo się zwrócić po marihuanę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LykAlex 1 Napisano 18 Sierpnia 2020 W dniu 16/08/2020 o 12:50, WielebnyMerry napisał: Żeby pomóc dilera ogarnąć albo za pośrednictwem Lolka skręcić.? dilera ogarnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 18 Sierpnia 2020 Noo kolego, nikt Ci nie da namiarów bo za bardzo to ryzykowne. Chociaż pewnie ktoś się znajdzie, co przez gmaila ogarnie bez adresu zwrotnego albo z fałszywym... Kup sobie nasiono, parę żarówek na start działaj. I czytaj, czytaj. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 18 Sierpnia 2020 Poszukaj brak lub może młodzieży popytać zazwyczaj to pomaga ale wiadomo osoby pośrednie też chcą mieć korzyści! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 18 Sierpnia 2020 @WielebnyMerry W najgorszym wypadku kupi woreczek majeranku za kilkadziesiąt złotych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 18 Sierpnia 2020 Wtf? Widziałam ten temat juz jakis czas temu, ale nie spojrzalam bo byłam pewna że potrzebuje pomocy w budowie boxa, a tu takie śmieszki ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 18 Sierpnia 2020 Heh jak brzmi ten cały post. Jak przyjechał na stałe to z czasem sobie ogarnie, a jak tylko przejazdem albo na wczasach to bez zielska nie umrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach