Tester 1,408 Napisano 6 Marca 2019 Z pewnością część doświadczonych rolników którzy uprawiają roślinki pod lampami mają swoje sprawdzone odmiany, możesz się podzielić informacją o danej odmianie, którą polecił byś do uprawy indoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 12 Czerwca 2019 Polecam OG Kush od Dinafem, bardzo mocna odmiana topy wysokiej jakości, mocny high @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 12 Czerwca 2019 ja miałem Amnezje od Green House, kozak odmiana, wszystkie serie od tego producenta są kozackie, polecam na indoor bo na outdoor niestety nie dojdą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 14 Czerwca 2019 ja polecam white russian AF była dobra jeśli jest gdzieś do kupienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 22 Czerwca 2019 Amnezja wszystkie warianty od Green House bardzo mocna odmiana, jak do tej pory mój faworyt @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 26 Lipca 2019 Skunk Special bardzo dobra odmiana jak dla mnie na indoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 26 Lipca 2019 White Widow x Big Bud od Female Seeds bardzo wydajna odmiana polecam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 26 Lipca 2019 (edytowane) mój faworyt Tutankhamon od Pyramid Seeds głównie za ilość plonu ją cenię Edytowane 26 Lipca 2019 przez Podróżnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Lipca 2019 Big Kush producent Dinafem pięknie pachnie i daje wysokiej jakości haj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 26 Lipca 2019 Ja natomiast polecam odmiankę LSD, głównie za jej psychodeliczne doznania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 26 Lipca 2019 Polecam Northern Lights producenta 00 Seeds Bank nieźle trzepie w bani @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 26 Lipca 2019 Jamaican Dream od Eva Female Seeds odmiana ta dała mi niesamowite doznania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 26 Lipca 2019 Critical Cheese firmy Dinafem Seeds niezłą opinie ma na osiedlu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 26 Lipca 2019 odmiankę którą miałem i polecam to White Widow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 26 Lipca 2019 Kritikal Bilbo od Genehtik mocą mnie zaskoczył polecam tą odmianę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 26 Lipca 2019 Purple Orange CBD odmiana może nie jakaś mega mocna ale za to powodująca to że mamy więcej siły do działania 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 12 Maja 2020 Poleci ktoś niska odmianę ale nie automat do boxa 90cm wysokość. Od tego trzeba odjąć wysokość doniczki i oświetlenie wiec szału nima @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 12 Maja 2020 @Konto.paczkomat daj krótkiego wega+ LST i będzie niska a i szukaj z genami indica @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 9 Sierpnia 2020 Co polecacie na niwelacje stresu? Coś z przewagą CBD? Czy 1:1? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 9 Sierpnia 2020 @Aron AK-47 ponoć na stres @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach