Paul 16 Napisano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam Moja pierwsza uprawa, nasiona femi, kiełki 19.06, więc dzisiaj 46 dzień i dziękuję z góry za podpowiedzi bo dopiero się uczę ?, tak w skrocie: Box 120x60x180 Lampa mars hydro spl2000 Wentylacja wyciąg 200m3 Doniczki 7l, wiatraki nawilżacz Po prawej queen, środek critical, prawa kush Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez Paul @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Sierpnia 2020 @Paul ile masz zamiar jeszcze trzymać na wegu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 3 Sierpnia 2020 @Szym nie wiem ze 2tg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Sierpnia 2020 ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Sierpnia 2020 @Paul jak na pierwszy raz to petarda? Ja bym już przełączała, ale to ja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam dzisiaj dzień 54 w piątek mam czas i dam im większe doniczki a w poniedziałek na 60ty dzień cche przełączyć na flo, mają wysokość nanizej 20cm najwyżej ponad 30, szerokość wszystkie koło pół metra . Ci myślicie? Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez Paul 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Sierpnia 2020 @Paul a jakie teraz masz doniczki? Ciężko będzie przesadzić jak już jest siatka. Ładnie wyglądają, ja bym nie ruszał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 11 Sierpnia 2020 @Bimbrownik to sa tylko 7l chce obiac spody i wlozyc w nowe te chyba nie wystarcza , czy myslisz ze moze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Sierpnia 2020 @Paul ciężko powiedzieć. Ja mam donice 9l i zawsze ziemia jest jakieś 3cm od góry czyli ok 7l w sumie. Według mnie jak są zdrowe i duże to wystarczy ale jak już kiedyś pisałem, nie opieramy się o książkowe definicje tylko o obserwacje i czy mi się chce bo czasem mam ochotę coś zrobić innego ale jak widzę, że wszystko bangla to zostawiam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Sierpnia 2020 Bangla? Po jakiemu to? @Bimbrownik @Paul fajnie wygladaja, ja juz bym nie zmieniała właśnie przez to że ta siatka już jest. Jak na kwitnieniu tak samo fajnie ci pojdzie to będziesz bardzo zadowolony z plonów.? Chociaż jak tak sie przypatrzyłam to nie będzie aż tak trudno ich przesadzić. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Sierpnia 2020 @Farmerka po mojemu. Możesz używać, pieniędzy za to nie chcę ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 11 Sierpnia 2020 @Farmerka no ja właśnie wszystko kombinowałem tak że będę musiał przesadzić jak już wcześniej pisaliśmy i nie będzie to wielki problem ale nie cche ryzykować i coś zepsuć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Sierpnia 2020 @Paul Mogłeś przesadzić zanim siatkę wstawiles ? @Bimbrownik a nie chce, slang z Sosnowca do mnie nie pasuje ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Sierpnia 2020 @Farmerka ja nie z Sosnowca ? Powiem Ci ciekawostkę z życia. Jak czasem przejeżdżam w pewnym miejscu i jest zjazd na Sosnowiec to moja navi mówi "zawróć jeśli to możliwe" 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 11 Sierpnia 2020 @Farmerka mogłem ale dwa tygodnie na doniczki czekałem ??? @Bimbrownik @Bimbrownik myślicie ze na 60dzien będzie ok dać flo bo w tym temacie nie umiem podjąć decyzji może to śmieszne ale pierwszy raz i poprostu nie wiem czego się spodziewać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Sierpnia 2020 @Paul 2 miesiace wega to jest dobry czas żeby przejść na kwitnienie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 11 Sierpnia 2020 Sezony mają to do siebie że za długi weg się odwdzięczą pewnie dobrym płótnem, zresztą, przykładem jest obecna FR Farmerki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Sierpnia 2020 @WielebnyMerry O nie, nie dawaj mojego przykładu, rosliny dostaly po dupie konkretnie ? bez bicia przyznaje że zepsułam, ale myślę, że tobie @Paul pojdzie lepiej i pokażesz jak powinny wyglądać topy u rośliny z 2 miesięcznym weg? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paul 16 Napisano 11 Sierpnia 2020 @Farmerka obiecuje ze się postaram ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemiły 174 Napisano 12 Sierpnia 2020 @Paul chętnie dowiem się czegoś więcej o Twoim boxie. Fajny setup jak na pierwszy raz, chciałbym mieć tyle miejsca! Powodzenia !) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach