Gość Napisano 3 Sierpnia 2020 Co takiego jest w Ripenie, oprócz pierwiastków, że tak działa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) @Groovebusters no pierwiastki, to co siedzi w nim, Ripen jako jedyny z grupy stymulatorów kwitnienia daje sygnał roślinie że jej życie się kończy. Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Stycznia 2022 @Szym można mieszać z produktami od canna? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 21 Stycznia 2022 (edytowane) @Bloodwyn Ripen ? go pod koniec się stosuje więc inne nawozy odstawiasz Edytowane 21 Stycznia 2022 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Kwietnia 2023 Czy ok.6letni ripen się jeszcze nada?rośliny w 7/8tyg flo, jeżeli się nadaje to już można zastosować? Ile podlan zastosować?pojedyncze trichomy robią się mleczne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 11 Kwietnia 2023 @vego1989 po takim czasie to bym nie stosował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Kwietnia 2023 (edytowane) @Kibic zamówiłem green sensation. Jednak gdzieś pisałem że są w 7/8tyg flo. Jak patrzę na kalendarz to jednak dzisiaj zacza się 10tydz od przełączenia. Impojedyncze mleczne trichomy, gdzieniegdzie bursztyn jakiś. Myślisz że już będzie odpowiedni czas na podanie takiego środka? Producent pestek podaję że jedna dochodzi w 8tyg a druga 10, a tu 10leci i nie widzę bardzo zeby to mleko się zbierało... @Tester @Zielone krainy podpowiecie cos?😉 Edytowane 11 Kwietnia 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 11 Kwietnia 2023 Ja czekałem i się nie doczekałem bursztynów.... 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,129 Napisano 11 Kwietnia 2023 @vego1989 pokaż nam jakieś zdjęcie, będzie łatwiej się odnieść, na Twoim miejscu bym im juz nie lała żadnych nawozów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Kwietnia 2023 @vego1989 Plagron green sensation podaje od 4 tygodnia kwitnienia, zaczynam od dawki 1 ml na 1 l wody, po 6 tygodniu zwiększam dawkę do 2 ml na 1 l wody. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Kwietnia 2023 @Zielone krainy ok, ja obstawiam u siebie jeszcze 2-3tyg, więc śmiało mogę podać. Widzisz efekty tego specyfiku?albo inaczej, miałeś uprawę beż niego i z nim i widziales jakas roznice w budowie kwiatow? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Kwietnia 2023 @vego1989 Tak , topy puchną lepiej , są masywniejsze, bardziej żywiczne , na smak to też wpływa korzystnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Kwietnia 2023 @Zielone krainy @Zielone krainy Dzięki za odpowoedz. Zostało mi pewnie jakieś 2-3tyg więc zastosuje sensation przez 2tyg a później plukanka z miodem przez tydz, może dłużej zobaczę jak to będzie się rozwijać 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach