Szym 866 Napisano 25 Sierpnia 2020 @Growmix przed ścinką 2 tygodnie supercropping? jaki sens by był tego, no wygiąłeś, dobrze że nie ułamałeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 28 Sierpnia 2020 @Growmix zgnieć tą łodygę w miejscu złamania I będzie si. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growmix 103 Napisano 28 Sierpnia 2020 15 minut temu, GreenKush napisał: @Growmix zgnieć tą łodygę w miejscu złamania I będzie si. Witam przełamałem roslinke parę dni temu w kilku miejscach i powiem że wygląda całkiem nieźle (Na moje oko ? ) po tzw supercropingu jest to moja pierwsza z kilku roslinek jak myślisz daja rady? Pozdro 6 minut temu, Growmix napisał: Witam przełamałem roslinke parę dni temu w kilku miejscach i powiem że wygląda całkiem nieźle (Na moje oko ? ) po tzw supercropingu jest to moja pierwsza z kilku roslinek jak myślisz daja rady? Pozdro 1 zdj autopassion af 49 Dzień życia trochę mała ale myślę że coś tam z niej będzie 2 zdj amnesia haze af nieco styrana po treningach nowicjusza ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 28 Sierpnia 2020 @Growmix Dadzą radę,chociaż te Afy są grzecznie mówiąc pojebane I nie sugeruj się że są małe. Testowałem wiele roślin automatycznych ze znanych firm rqs,df,dp,fb I jedyną odmianą jaka mogę polecić to amnesia od rqs I moby dick od df. Jeden drugiemu nie równy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach