Tester 1,400 Napisano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Końcowym etapem uprawy jest ścinka gotowych topów, w tym temacie otrzymasz odpowiedź kiedy ścinać kwiatostany. Edytowane 20 Stycznia 2019 przez Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 29 Czerwca 2019 mam automaty już dwa miesiące coraz więcej włosków jest ile jeszcze potrzymać je ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 29 Czerwca 2019 bez fotki ciężko stwierdzić ale mówisz że jak mają dwa miesiące twoje automaty to ja bym potrzymał je jeszcze z 2-3 tygodnie i kosa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 29 Kwietnia 2020 Witam Jeżeli podlewa się nawozami tylko bio ,to należy te dwa tygodnie przed ścinką podlewać tylko wodą aby przepłukać rośliny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 29 Kwietnia 2020 @Bober13 Nawozy bio, czyli organiczne tak ? Jesli o to Ci chodzi to tak, musisz przeplukac krzak. Tzn. nie musisz mozesz palic takie duszace swinstwo. ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 29 Kwietnia 2020 @CheMsKuN dzięki za info , mam jeszcze jedno pytanie . Część włosków jest już brązowa , pytanie czy to już czas na płukanie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 29 Kwietnia 2020 Kolego @Bober13 brak opisu jakiegoś ciężko stwierdzić co tam masz nikt jasnowidzem nie jest chyba że o bucha za dużo to inna baja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 29 Kwietnia 2020 a czy brązowienie zależy od odmiany? jest to AK Auto posadzona jakoś pod lutego t, trzymana pod lampą hps 400W @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 427 Napisano 29 Kwietnia 2020 24 minuty temu, Bober13 napisał: a czy brązowienie zależy od odmiany? jakie brązowienie ?@Bober13 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 29 Kwietnia 2020 powiedzmy że jedna trzecia włosków jest lekko brązowa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 427 Napisano 29 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, CheMsKuN napisał: Nawozy bio, czyli organiczne tak ? Jesli o to Ci chodzi to tak, musisz przeplukac krzak. Tzn. nie musisz mozesz palic takie duszace swinstwo. @CheMsKuN płukanie trzeba robić po nawozach organicznych ? @Bober13 najlepiej trichomy sprawdzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 29 Kwietnia 2020 To było moje pierwsze pytanie , bio typu bioobiz bo tych głownie używałem , wiem że po trichomach najlepiej ale czekam na tę chwile na zmówioną lupę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 29 Kwietnia 2020 18 minut temu, Andi napisał: @CheMsKuN płukanie trzeba robić po nawozach organicznych ? @Bober13 najlepiej trichomy sprawdzić Dlugi czas nie plukalem, dopuki raz przeplukalem (po organicznych). Od tamtej poru kazde grow plucze. Dobrze przeplukane zielsko czuje sie w gardle jak E- papieros, nie drapie, nie dusi, ale ma swoj smak. Godzinę temu, Bober13 napisał: @CheMsKuN dzięki za info , mam jeszcze jedno pytanie . Część włosków jest już brązowa , pytanie czy to już czas na płukanie ? Stary tu Ci nie pomoge, w takiej sytuacji bez lupy to jak bez reki. Moze foto wstaw, calego planta i z bliska samych topow. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 29 Kwietnia 2020 ok dzięki wszystkim za podpowiedzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 29 Kwietnia 2020 Wrzuć zdjęcie topa to Ci fachowcy doradzą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 4 Maja 2020 witam mam już mini mikroskop część trichomów jest już mleczna , czy ktoś się orientuje jaki jest średni czas gdy zmienią kolor na bursztynowo-mleczny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 4 Maja 2020 @Bober13 www.czytamzkart.pl tam dostaniesz odpowiedz ? A tak powaznie to, nie ma czegos takiego jak " średni czas" w dochodzeniu trichomow, u Ciebie dojda w tydzien u innego w 2 i pol. Mialem teraz 2 x Critaical 2.0 od dinafem, obydwie pestki z jednej paczki i tego samego dnia poszly do gleby i wykielkowaly. Pierwszy krzak siedzi juz ponad 2 tyg. w sloikach, drugi jeszcze rosnie i brakuje mu jeszcze z tydzien do kosy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Maja 2020 @Bober13 zainwestuj w aparat i wrzuć fotkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bober13 3 Napisano 4 Maja 2020 Gdybym chciał porady wróżbity Macieja to się do nie go zgłosił , rozumiem że to zależy od warunków i nie oczekuje precyzyjnej odp. co do minuty i sekundy tego procesu . Myślałem o czasie przybliżonym , czyli może to potrwać tydzień lub miesiąc wydaje mi się że doświadczony rolnik udzieli odpowiedzi ale jak widać tu takich nie ma. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 4 Maja 2020 @Bober13 tydzień, dwa, trzy..., zależy od warunków genów i na jakim etapie jest roślinka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach