Daw91 23 Napisano 17 Września 2020 Juz blisko zbiorow ,jak myslicie 1-2tyg? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 18 Września 2020 Liście już zaczynają żółte się robić więc zaczyna kończyć powoli swój żywot. Kup lupę powiększającą, to będziesz najlepiej wiedział na czym stoisz. Po mojemu to 2 może 3 tygodnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Września 2020 @Daw91 ze 3 tygodnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 18 Września 2020 dobrze ze foliak bo in na folii to ciezko ? 10 tyg ii dojdzie 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 24 Września 2020 Jak nic nie spieprze to bedzie tego sporo , trichmony sprawdzilem mleczne mam ,pozdro wariaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Września 2020 @Daw91 masz tam przewiew? Żeby plecha na sam koniec tam nie wbiła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 25 Września 2020 Tak jest wporzo mam przewiew, najbardziej sie obawiam suszenia mam miejsce w garazu , jak sie za to zabrac? Juz Brazowieja niektore wloski @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 25 Września 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 25 Września 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Września 2020 @Daw91 za co zabrać suszenie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 25 Września 2020 Tak ,czy jakis wiatrak potrzebuje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Września 2020 @Daw91 zależy gdzie chcesz suszyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 25 Września 2020 W garazu mam miejsce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 26 Września 2020 @Daw91 miejsce ciemne musi być (najlepiej bez dostępu światła) , usuwasz te duże liście ręcznie a małe nozyczkami trymujesz. Tylko rób to w rękawiczkach np lateksowych to ręce się będą przez kilka dni kleic nie wspominając już o zapachu ? możesz np suszyć na siatce albo po prostu całe gałązki tylko w tedy musisz suszyć topami w dół. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 28 Września 2020 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 29 Września 2020 no z miesiac jeszcze ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 1 Października 2020 Podlewac je dalej nawozow jak myslicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Października 2020 @Daw91 na kwitnienie można @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 2 Października 2020 Jeszcze liście nie robią się żółte, lej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 12 Października 2020 No I witam ja juz po harvescie poltora dnia trymowania z zona jakies 16h @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach