Daw91 23 Napisano 22 Lipca 2020 Mam 4 x green ninja fem ,3 jakies randomy , roslinki sa juz blisko 2.5 miecha na vegu w 2 roslinach zrobilem 5x fim ,one sa najwyzsze (2m) w jednej zrobilem 4x topping tez ladnie poszla ,w 3 paniach stosuje LST I najmlodsza roslinka bez tre ringu, najbardziej zadowolony jestem z toppingu , uzywam nawozow z foxfarm 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 22 Lipca 2020 @Daw91 nie widać włosków jeszcze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 22 Lipca 2020 Cos delikatnie sie zaczyna dziac, widze gdzie nie gdzie pare wloskow na krzaczkach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 23 Lipca 2020 1 hour ago, Daw91 said: Cos delikatnie sie zaczyna dziac, widze gdzie nie gdzie pare wloskow na lodygach* @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 23 Lipca 2020 @Daw91 przypomnialy mi się Starr czasy jak miałem pierwszego krzaczka pod folią. Kibicuję 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 31 Lipca 2020 Dalej jest na wegu sadzilem ze przechodzi ma kwitnienie ,rosna jak szalone 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Lipca 2020 Fajne. Jaka masz Temperature pod folią? I jaki plon z takiego krzaka wyjdzie tak +-? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 31 Lipca 2020 6 hours ago, Seba691 said: Fajne. Jaka masz Temperature pod folią? I jaki plon z takiego krzaka wyjdzie tak +-? No teraz temp. Elegancko sie ntrzyma 26-32 ,ja niemam pojecia ile wyjdzie z krzaka w tamtym roku to co uchodowalem to nawet niema porownywac do tego , tu to juz jungle sie robi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Lipca 2020 @Daw91 no to trzymam kciuki za wielki plon. Daj znać na koniec ile wyjdzie bo jestem bardzo ciekawy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 7 Sierpnia 2020 No elo panowie juz ponad 3 miechy na vegu sa dobrze jest , folie musialem podniesc o pol Metra bo sie juz nie miescily ,na 3 zdj roslinka ktora jest na lst pokazuje juz wloski ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 9 Sierpnia 2020 Uchodowal ktos w tym roku cos wieksze go niz 3 m? Moje bestie maja juz po 3.5 Metra , jeszcze pewnie sie wyciagna bo to poczatek flo,pozdro byczki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 9 Sierpnia 2020 @Daw91 tu uprawiają na szerokość ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 9 Sierpnia 2020 @Daw91 na dzień dzisiejszy bym ją naginal codziennie po 2-3 razy dziennie i jakieś LST zrobił, na pewno się nie obrazi. W razie co proponuje okolo1m nad ziemią uginać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 10 Sierpnia 2020 @WielebnyMerry nie ugnie jej na dole. Tam już jest twarde włókno i coś ala kora, nawet supercroping na dole nie przejdzie. @Daw91 mozesz robić supercroping na gałęziach Ps. Na dole łamana i uginania będzie pękać jak patyk 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 10 Sierpnia 2020 17 hours ago, Tester said: @Daw91 tu uprawiają na szerokość ? Stary ja juz tez ma szerokosc nie mam pola;p @EneDue uwazasz ,ze warto robic supercropping? One juz wszystkie mi wskoczyly na flo, zalezy mi na jak najszybszym doprowadzeniu ich do zbiorow Czy uzywal juz ktos tego zestawu? Teraz schodze z grow big na buds blooms I co 2 Lanie dajw big bloom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 10 Sierpnia 2020 We wczesnej fazie możesz jeszcze połamać rośliny wyglądają na silne monstra. Myślę że nawet nie odczują tego. Co do nawozów to nie znam tej marki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 22 Sierpnia 2020 Jak narazie wszystko gra od mniej wiecej 2tyg sa na flo ,wszystkie mozliwe techniki sprawdzilem ,posluchalem enedue I dolozylem super cropping z 15x lamalem rozne galazki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Sierpnia 2020 Pięknie! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daw91 23 Napisano 23 Sierpnia 2020 @EneDue dzieki stary za rade, mam nadzieje ze tak bedzie szlo do konca I ziola beda mial na caly rok do palenia , teraz zrobilem spora przerwe ,dlatego ze 150$ w tyg lekko szlo na palenie .pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 23 Sierpnia 2020 Powodzonka. Ja od prawie dwóch lat paliłem może 3 razy po 3 buchy. Rzadko pale ale naszło mnie na powrót do dawnego hobby. Oby Ci wystarczająco wyszło! Każdemu życzę dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach