fxxx1337 880 Napisano 22 Lipca 2020 (edytowane) Hej, jak ocenilibyście ten susz pod względem wyglądu i jego potencjalnym działaniu ? Zapach nie jest bardzo intensywny, pachnie taką herbatą? Jest szansa stwierdzić jaka to może być odmiana? Wziąłem ostatnio 6g, bo akurat nowe topki wjechały do nas Edytowane 22 Lipca 2020 przez fxxx1337 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Lipca 2020 @fxxx1337 nie stwierdzisz jaka to odmiana, wygląd średni, też nikt ci nie powie jak klepie jak sam nie stestujesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 22 Lipca 2020 @fxxx1337 z wygladu to jak zioło wyglada ? ale nie specjalnego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 22 Lipca 2020 Obstawiam na za szybko ściętą sative bo topy rzadkie i mało zbite @Farmerka cos z Orange bud? Albo geny pomaranczowe? Czy tylko ujęcie takie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 22 Lipca 2020 @EneDue nie mam nawet pojęcia, znałam nazwę ale zapomniałam, coś było w nazwie fuel ?? jak ci zależy żeby wiedzieć to mogę poszukać w wiadomościach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 23 Lipca 2020 @fxxx1337 tak z wyglądu to mi by było wstyd taki susz komuś dać, a efekty musisz sam sprawdzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 23 Lipca 2020 Uwierz że na nasze warunki to nie są złe topy z wyglądu xD W chuj kamienia jest u nas którego nie da się palić i daje efekt na 20 minut. Masakra jakaś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 23 Lipca 2020 @fxxx1337 pytanie co jest powodem że w Pl jest taki słaby efekt od tej z nie mieć czy holandii @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 23 Lipca 2020 To zależy skąd bierzesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 23 Lipca 2020 Scierwo jakies, ja bym tego nie palil. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 23 Lipca 2020 Wyjebałem 200 zł za to, więc... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 23 Lipca 2020 @fxxx1337 z wyglądu to słabiutko, a czy palenie dobre, to sprawdź i daj znać ? ja ostatnio staram się nie dawać nic poniżej takich: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 23 Lipca 2020 Bardzo ładne topki @doominik Spalę zaraz 0.5 sprawdzę jak działa, bo się plany posypały ;c musze się odstresować 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 23 Lipca 2020 @WielebnyMerry zależy gdzie. W moich stronach za 30zl chcieli by turbo dobre i ładne i żeby śmierdziało na 10m i klepało pół dnia, oczywiście bez badyli ble ble ble, a i tak kupują takie ścierwo, że żal patrzeć bo o wadze nie wspomnę. 1.Świadomość jest mała tego co się pali 2.Jak 10lat temu było co było za 30zl to nie może być inaczej (choć każdy chce lepszej jakości) 3. Ludzie chcą się poprostu upierdolić jak najtaniej i jak najmocniej. Dlatego mam głęboko w dupie takie towarzystwo i dzielę się z ludźmi, którzy wiedzą czego chcą od palenia, a nie że "jak nie śmierdzi to goniane" Jak coś robię-nie ważne co- to robię to tak jak chciałbym to dostać/odebrać pracę czyli robię jak dla siebie i za to oczekuje godziwego wynagrodzenia bądź uznania w zależności od okoliczności 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 23 Lipca 2020 Dobra pany. Ocenka działania:7/10 jak dla mnie właśnie piszę zjarany siemaXD 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 24 Lipca 2020 Ja z tego mojego poprzedniego green poison który zatrzymał się w połowie kwitnienia przez stres związany z wysłaniem przymusowym na out miałem podobne topki do tych co @fxxx1337 wrzucił. Ale to było do zapalenia dla mnie i mordeczek na poczęstunek. Nic za to nie brałem bo wstyd byłoby wziąć za to kase 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach