Bakacz 0 Napisano 20 Lipca 2020 Siemka Mam Kilka pytań dotyczących Nawozów: 1 Posiadam rozrobiony nawóz Firmy BIOHOMUS Do kwiatów balkonowych rozrobiłem go zgodnie z poleceniem na tyle butelki Nada się ten nawóz na Roślinki automat oraz sezonowki? 2 Od Jakiego dnia roślinki Lać nawóz ? I w jakich dawkach? 3. Posiadam nasionka z topka czy coś z tego nasionka ma prawo wyjść ? Jakaś Kobitka?? 4. Mam plan zasadzić swoje krzaczki w workach zakopanych w glebie. Ziemi nie będę mieszał z ta co jest na spocie tylko chce prosto z worka ziemie wsypać do wykopanego dołka. 5. Jest sens kupować taki oto nawóz ? https://www.growtent.pl/product-pol-272-Nawoz-Plagron-pk-13-14-250ml-Stymulator-wzrostu-i-kwitniena.html 6. Czy zadziała odżywka do kwiatów zielonych podawana do ziemi w kształcie sztyftu (płyn) ? Opłaca się Wogole ja kupować ? 7. Od jakiego dnia wsadzić roślinki na spota? Z Góry Dzięki z Fartem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Lipca 2020 4 minuty temu, Bakacz napisał: 1 Posiadam rozrobiony nawóz Firmy BIOHOMUS Do kwiatów balkonowych rozrobiłem go zgodnie z poleceniem na tyle butelki Nada się ten nawóz na Roślinki automat oraz sezonowki? nada się 5 minut temu, Bakacz napisał: Od Jakiego dnia roślinki Lać nawóz ? I w jakich dawkach? nie ma jednoznacznej odpowiedzi zależy jaką glebę użyjesz a dawki można od połowy zaczynać chyba że używasz biohumusa to można od pełnej dawki bo to słabszy nawóz 6 minut temu, Bakacz napisał: Posiadam nasionka z topka czy coś z tego nasionka ma prawo wyjść ? Jakaś Kobitka? możliwe że tak 6 minut temu, Bakacz napisał: Mam plan zasadzić swoje krzaczki w workach zakopanych w glebie. Ziemi nie będę mieszał z ta co jest na spocie tylko chce prosto z worka ziemie wsypać do wykopanego dołka. gleba przeważnie jest lipna na spocie więc lepiej kupić nową 7 minut temu, Bakacz napisał: Jest sens kupować taki oto nawóz ? nawozy mają sens, pierwiastki są potrzebne roślinom tak jak człowiekowi pokarm 8 minut temu, Bakacz napisał: Czy zadziała odżywka do kwiatów zielonych podawana do ziemi w kształcie sztyftu (płyn) ? Opłaca się Wogole ja kupować ? nie wiem co to za wynalazek 9 minut temu, Bakacz napisał: Od jakiego dnia wsadzić roślinki na spota? jak trochę podrosną najlepiej, wtedy większa szansa że przeżyją tylko teraz na outdoor trochę za późno @Bakacz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakacz 0 Napisano 20 Lipca 2020 @Szym taką odżywkę mialem na musli od czasu do czasu dać https://m.ceneo.pl/44232730#tab=spec wiem ze troszkę późno ale myślisz ze coś zdziałam? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Lipca 2020 @Bakacz była by szansa na automaty ale pewnie plecha by się pojawiała 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 12 Sierpnia 2020 Ktoś to stosował i ma pojęcie jak to ugryźć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 12 Sierpnia 2020 @13crew nie masz instrukcji tam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 12 Sierpnia 2020 2 godziny temu, Szym napisał: @13crew nie masz instrukcji tam ? Coś tam. Mam ale nie po naszemu. .. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 12 Sierpnia 2020 @13crew wpychasz tabsy do ziemi a kiedy podlewasz rozpuszczają się w jakimś stopniu. Tak to widzę Na chłopski rozum ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 12 Sierpnia 2020 Godzinę temu, GreenKush napisał: @13crew wpychasz tabsy do ziemi a kiedy podlewasz rozpuszczają się w jakimś stopniu. Tak to widzę Na chłopski rozum ? Już mam spolszczenie. Jest gitara. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach