Farben2 47 Napisano 4 Sierpnia 2020 5 godzin temu, EneDue napisał: Wsadzasz do ziemi@Farben2 jak masz to stosujesz ukorzeniacz którym otulasz łodygę u nasady lub ukorzeniacz że starterem do podlewania lub coś jeszcze innego. Grunt żeby wsadzić gałązkę do ziemi, podlewać, nakryć jakimś naczyniem co by wilgoci nie tracily. Narzędzie którym ucinasz musi być czyste i ostre. Dostarczasz światło i wilgoć i czekasz. Najlepiej ukorzeniać bez wiatraka. I w niedużej temperaturze. Teraz sam sobie odpowiedź co poszło nie tak bo my nie wiemy. Nie jest chyba najgożej, widze że 4 rośliny pomału zabierają sie za siebie, i tera rozkmina dać je pod folioka czy nie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Sierpnia 2020 @Farben2 na oucie chcesz je trzymać? ja bym nie dawał już @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 5 Sierpnia 2020 6 godzin temu, Szym napisał: @Farben2 na oucie chcesz je trzymać? ja bym nie dawał już No mi siebwydaje że dzień jest już za krutki ale to klony i podobno krucej kwitną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 5 Sierpnia 2020 One potrzebują Wega a na oucie słońce powie im że czas kwitnąć 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 5 Sierpnia 2020 Jednak wszystko dobrze zrobiłem! Wszystkie klony się ukożeniły i pszyjeły w ziemi,lecz spory stres pourazowy wychamował je na 3 tyg to teraz idą w dóre! Zostawie sobie 4 najsilniejsze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 9 Sierpnia 2020 Widze spory potencjał w czech klonach nieco mniejszy w czecim,a teszta jak by dać im czas to też pewnie wyrosły by na wielkie okazy Najsłabsze wystawie na balkon @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 9 Sierpnia 2020 @Farben2 zobaczymy jak to się rozwinie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 9 Sierpnia 2020 Trzymam kciuki bo licho wyglądają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 16 Sierpnia 2020 Więc sprawa wygląda tak 9/10klonów w dwc pożółknięte stożkinwzrostu.7/9 klonów w wełnie też, kożenie nie pszerosły kostek wełny,w obu pszypadkach. 1na 2 klony w ziemi ukożenił się zachowując pszy tym zielony wstożeknwzrostu. Wnioski będe ukożeniał w ziemi! Bo to najlepiej mi wychodzi. Wszystkie klony wyżuce i zaraz idą nowe klony do ziemi. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach