Farben2 47 Napisano 18 Lipca 2020 Pierwszy raz klonuje i uprawiam bezglebowo,tak że laik jestem,ale jak pomożecie to dam sobie rade:) rośliny idą na deszcówce +clonex. Box jeszcze nie skączony ale dam rade. Pokrywka troche nie praktyczna ale za darmo 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 18 Lipca 2020 ciekawie się zapowiada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lipca 2020 @Farben2 obserwuję ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Lipca 2020 @Farben2 Skąd kupiłeś lampę? To razem z siatką była? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 19 Lipca 2020 7 godzin temu, Farmerka napisał: @Farben2 Skąd kupiłeś lampę? To razem z siatką była? Wszystko sam zrobiłem;) lampa to cool tuba na dwie żarówki złączyłem ze sobą dwie cool tuby zamontowałem 4 hps i zawiesiłem pionowo,do budowy siatki treningowej wykożystałem rachewki od roweru i sztywne aluminiowoplastikowe pręty 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 19 Lipca 2020 Zajebiście to ogarnąłeś. Będę obserwował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 19 Lipca 2020 Zasiadam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 19 Lipca 2020 Nie jest dobże ù pszyjaciele, gdy włączyłem 3 lampy i zamknołem boxa po krótkiej chwili temperatura skoczyła powyżej 40 stopni mimo włączonych czech wętylatorów 2 mieszające 1 wyprowadzający powietsze na zewnątsz. Dobrze jest wtedy gdy box ma jedną ściane otwartą, mam możliwość zrobienia growromu i się właśnie nad tym zastanawiam a boxa mógł bym pszeznaczyć na chodowanie matki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 19 Lipca 2020 Po co klonom tyle lamp. Nie mają jeszcze korzeni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 20 Lipca 2020 10 godzin temu, EneDue napisał: Po co klonom tyle lamp. Nie mają jeszcze korzeni Te lampy są do już ukożenionych klonów, obecnie klony są pod 250clf @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Lipca 2020 Stary, mamy w alfabecie taki znak jak „rz” ? nie żebym się przypierdzielal ale to aż kuje w oczy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 20 Lipca 2020 4 hours ago, Rocky1988 said: Stary, mamy w alfabecie taki znak jak „rz” ? nie żebym się przypierdzielal ale to aż kuje w oczy ? Pszestan się czepiać , karzdy pisze jak umje. ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Lipca 2020 @Dom wiadomo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 20 Lipca 2020 Mam jeszcze 4szt. ponad 15letnich pestkek Jack Cherrer, wysieje w przyszlym grow. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 20 Lipca 2020 @CheMsKuN oooo patrzcie kto wrócił. Dzień dobry ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Lipca 2020 A to nie jest Jack Herer? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 20 Lipca 2020 Ten jak się przyczepił do tego poprawnego pisania ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 20 Lipca 2020 @Bimbrownik Witam Szanownego Pana ? 2 tyg. na mazurach, z urlopu wrocilem mega wypoczety @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Lipca 2020 Godzinę temu, Farmerka napisał: Ten jak się przyczepił do tego poprawnego pisania ? Nie, bo spotkałem już 3 różne pisownie które się powtarzają ... i sam nie wiem dlaczego. To bardziej ciekawość niż czepialstwo ☺️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 21 Lipca 2020 16 godzin temu, Rocky1988 napisał: Nie, bo spotkałem już 3 różne pisownie które się powtarzają ... i sam nie wiem dlaczego. To bardziej ciekawość niż czepialstwo ☺️ Jeśli cię interesuje dlaczego tak tragicznie pisze to jest tak dlatego że zamiast teczki wolałem nosić woreczki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach