NaLegalu 14 Napisano 6 Listopada 2024 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,813 Napisano 6 Listopada 2024 To i ja zarzuce topkiem🙃 foro jest juz w mojej fr ale...😉 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 199 Napisano 3 Stycznia Pierwsze dni kwitnienia, mam jedną faworytkę. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 199 Napisano Piątek o 21:03 (edytowane) Strawberry Gorilla Auto jakiś 2-3 tydzień kwitnienia. Trochę lukru nakłada. Edytowane Piątek o 21:03 przez Bubble 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 199 Napisano Niedziela o 16:05 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cholender 3,704 Napisano Niedziela o 16:42 @Bubble Ty byś lepiej relacje zalozyl gagatku 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 199 Napisano Niedziela o 16:43 @Boczelli eeeee... nie dla mnie to za duży chaos jestem, jak już dopracuje swoją metodę to wrzucę 🙂 Tutaj trochę pole eksperymentalne sobie zrobiłem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach