Andi 428 Napisano 14 Stycznia 2022 @Jerzy tego nie stosowałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Stycznia 2022 21 godzin temu, rafi0067 napisał: Ja właśnie testuje ten feminizator za 8 dyszek Witam, kupiłeś może ten ,,Silver Spray" reklamowany jako organiczny? Pytam, bo oglądałem to i nie ma na tym żadnego składu a żaden sklep, nie chcę podać składu a organiczne to, to raczej nie jest, bo z czego kurwa... ze śliwki mirabelki suszonej by to zrobili he he 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi0067 0 Napisano 15 Stycznia 2022 @Jerzy Ja kupiłem to Feminizator allegro 5 razy pryskałem z 10. Na tą chwilę tylko końcówki włosków zrobiły się brązowe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Stycznia 2022 30 minut temu, rafi0067 napisał: razy pryskałem z 10. Na tą chwilę tylko końcówki włosków zrobiły się brązowe. A okey, będę zaglądał efektow ciekaw jestem... Znalazłem srebro koloidalne niejonowe 50 ppm za 14 zł i chyba kupię to na próbę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Stycznia 2022 @rafi0067 Siemasz, i jak tam działa ten spray na feminizacje? Bo mój ni hujet, pryskalem 10 razy i żadnego efektu. Zmarnowalem tylko roślinę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi0067 0 Napisano 2 Lutego 2022 @Jerzy Roślinka już powoli się kończy i nie ma tych męskich kwiatów. Robiłem wszystko zgodnie z instrukcją więc albo za późno zacząłem pryskać albo średnio to działa. Dam jeszcze szanse temu sprayowi i spróbuje drugi raz na nowej roślince tyle że będę pryskał przy pierwszych oznakach płci. Dam znać co z tego wyjdzie. Mam nadzieję że tym razem się uda bo ostatnie nasionko 😬 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Lutego 2022 @rafi0067 No od razu jak płeć pokaże, bryzgaj suke tym środkiem heh... W sumie nie wiadomo co to jest, bo składu nigdzie nie ma. Ja kupiłem srebro koloidalne niejonowe, może musi być jonowe chuj wi. Azotan srebra ponac skuteczny jest, można kupić 5 gr i zrobić roztwór. 1gr na litr. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach