Tester 1,408 Napisano 4 Marca 2019 Wasze opisy ,zdjęcia, pytania i odpowiedzi, z różnych metod feminizowania nasion @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 17 Sierpnia 2019 kiedy należy pryskać roślinę feminizatorem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 18 Sierpnia 2019 @Kometa zaraz jak pokaże płeć to pryskaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 18 Sierpnia 2019 raz tylko pryskać ? i po całości ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 18 Sierpnia 2019 zależy jak masz feminizator ja pryskałem raz po całości roślinkę i wystarczyło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kometa 6 Napisano 18 Sierpnia 2019 i po tym jednym razie zmieniła płeć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 18 Sierpnia 2019 tak po jakimś czasie zaczęły się pojawiać jajca męskie z pyłkiem feminizowanym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi0067 0 Napisano 7 Stycznia 2022 Jest opcja żeby na jednej feminizowanej roślinie wyhodować męskie i żeńskie kwiatostany? Np dwa boczne topki pryskam feminizatorem a resztę zostawiam żeńską i potem zapylam całość z tych dwóch męskich? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Stycznia 2022 @rafi0067 jest taka opcja możliwa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Stycznia 2022 A robił ktoś wlasne srebro koloidalne domowym sposobem? Da się to zrobić bez miernika? Bo z tego co wyczytałem, to roztwór musi mieć 300 PPM żeby się nadawał do feminizacji. Kupny kosztuje coś koło 100 zł a woda destylowana dużo mniej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 9 Stycznia 2022 @Jerzy ja azotan srebra tylko stosowałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Stycznia 2022 @Andi Ile razy pryskales roślinę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 9 Stycznia 2022 @Jerzy dwa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Stycznia 2022 Auto czy sezon? Ja bym chciał automatów natrzaskac i na out dwa rzuty zrobić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 9 Stycznia 2022 @Jerzy auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Stycznia 2022 Znalazłem jakiś Silver Spray za 8 dyszek. No nic, trzeba będzie próbować. W sumie kosztuje tyle co 3 dobre nasiona, to i tak by się opłacało. A dużo nasion miałeś z krzaczka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 9 Stycznia 2022 @Jerzy z automata chyba coś 200-300 sztuk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi0067 0 Napisano 13 Stycznia 2022 Ja właśnie testuje ten feminizator za 8 dyszek. Zalecają pryskać 10 razy co 48h. Trochę to problematyczne bo trzeba o tym pamiętać. Może spróbuje wykorzystać ten azotan srebra jak wystarczy tylko 2 razy prysnąć @Andi w jakich odstępach czasu pryskałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 13 Stycznia 2022 @rafi0067 24h, raz wystarczy nawet prysnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Stycznia 2022 @Andi Siema, znalazłem srebro koloidalne jonowe na wodzie demineralizowanej, stężenie 50 ppm Dość tanie bo z 15 zł, myślę że te Silver Spray-e mają ten sam sklad tylko kosztują 5 razy więcej. Żaden sklep nie chce mi podać skladu he 🙂 https://allegro.pl/oferta/aura-herbals-srebro-koloidalne-50ppm-aerozol-150ml-9845291090 Nada się to panie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach