Kibic 230 Napisano 19 Września @DwK suche się liczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Września @Kibic tutaj widzę przechuje ściągają po 400 z krzaka xd² A smok lata nad tym wszystkim i rozgania chmury 😅 Na 400 g to pewnie weg z 3miesiace jak nie lepiej, nie chce mi się w to zbytnio wierzyć.... @DwK jaka lampa nasiona, bio czy mineralnie ?Jakie donice? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 19 Września Trzeba dopisywać od razu, że to waga mokrego..... zawału o mało nie dostałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Września @WBB no chłop pisal że z jednego 260 chyba i chxe dojsc do 400... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,070 Napisano 19 Września @vego1989 nie no musi precyzyjnie określić czy suche, powierzchnie lampę i czas uprawy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwK 98 Napisano 19 Września @vego1989 260 wspomniane to susz uprawa na hydro system IWS na 400L 16 doniczek 20L każda oświetlenie to omega 3 pro + 8 x hps 600w na 16m² i tylko dlatego nie pękło 300 bo mam problem z przedziorkami co mi uprawę zjadają 🙈🙈🙈 i nie trzymam od pestki a z klonów (stardawg) około 8 tygodni u mnie na wegu @WBB wyżej masz odpowiedź na Twoje pytania 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 19 Września @DwK moze relacja z kolejnej uprawy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwK 98 Napisano 19 Września @Boczelli ojjj namawiasz 🙈🙈🙈 choć następna będzie od flo bo jak już wspomniałem sadzonki mi za wcześnie wjechały i już czekają w poczekalni a do kosy jeszcze ok 4 tyg a nie powiem ponoć odmiana sztosik (LaBomba) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,183 Napisano 19 Września Po 400 z krzaka robisz a o rośliny na wegu się pytasz w innym poście. Haha 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 19 Września @DwK no fajnie by zobaczyc uprawe na wiekszym metrazu. Te klony kupujesz czy sam robisz? Czemu tak duzo hps? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwK 98 Napisano 19 Września @Boczelli ogólnie sam robię klony, teraz dostałem sadzonki (kolega musiał zwinąć namiot z powodu wizyty elektryka ) co zachwiało moim terminarzem więc następna uprawa będzie przyśpieszona (zdjęcie sadzonej jest w dziale pytań dla poczatkujaczych). Czemu tyle hps no cóż w kraju gdzie żyje hps to zerowy wydatek w porównaniu z Led a od czegoś trzeba było zacząć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 70 Napisano 19 Września Ja jakbym 30 z jednego zdjął byłbym zadowolony... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwK 98 Napisano 19 Września @WymiataczMega czy jest coś złego w zadawaniu pytań? i 260 to nie 400 więc proszę trzymajmy się faktów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,183 Napisano 19 Września Haha luz. To do 400 jeszcze brakuje. @DwKPrzędziorki to dziadostwo. Po uprawie wszystko dokładnie wyczyścić i zdezynfekować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DwK 98 Napisano 19 Września @WymiataczMega jest wykonalne więc czemu nie dążyć do tego ? Po to zadaje pytania by usprawnić i polepszyć własne osiągi wiedza i doświadczenie kogoś kto dłużej tym operuje jest dla mnie tylko i aż czymś w rodzaju kompendium wiedzy w ten sposób się człowiek uczy dlatego nie rozumiem twojej szydery , czym jest ona spowodowana. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swistbuds 49 Napisano 19 Września @DwK Props za podejście do sprawy. Nie którzy tak mają że strzela 2-3 grow i wiedza wszystko. Nie przejmuj się to tylko forum. Życzę Ci powodzenia z każdym grow i żebyś jebna 500g💪 Pzdr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,183 Napisano 19 Września @dwk taki jestem. Nie rozumiesz ? Przykro mi. Co tak cię ruszyło? Było panom kwiaty i czekoladki przynieść? 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,188 Napisano 19 Września @DwK no dobra to zakladaj relacje i bedziemy obserwowac, doradzac. Jaki to kraj? Czy nie chcesz o tym mowic? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Września @WymiataczMega 260z krzaka to i tak w chuj...chciałbym go zobaczyć 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 249 Napisano 19 Września @vego1989 fajnie jakby miał coś na potwierdzenie bo ćwierć kilo to już duża ilość 😅 tu nie ma raczej miejsca na jakieś błędy w uprawie. Musi wszystko iść jak w książce. To same mokre topy musiały by ważyć z 2kg 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach