EneDue 446 Napisano 21 Czerwca 2020 Panel LED chiński box samoróbka dodatkowa lampa czerwono niebieska na kwitnienie. Oba automaty. Wsadzone do ziemi 23 mają 26 i 27 wyszły. Obecnie mają prawie 4 tygodnie. Wykonałem lst. Początkowo dostawały starter z ukorzeniaczem substrala. Jak będą na flo to dostaną burze kwiatów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Czerwca 2020 @EneDue lej wodę na razie samą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 21 Czerwca 2020 @Tester właśnie leje teraz samą wodę bo ten starter ją przyciemnił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 21 Czerwca 2020 @EneDue jaką dałeś donice pod te dwa krzaczki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 21 Czerwca 2020 @EneDue jak to dwa krzaki w jednej donicy? Dlaczego tak? Wczoraj patrzalam na te zdjęcie i myślałam, że to dwa krzaki, ale później pomyślałam, pewnie to tylko tak wyglada ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 21 Czerwca 2020 @SicWolf @Farmerka dwa krzaki. Lst zrobone jak jing jang. Donica ma 10 litrów. Dlaczego tak? Bo dwie takie nie wejdą mi do boxa a w małym mieście gdzie mieszkam ciężko o odpowiednie donice. Na dolomit czekałem 1,5 tygodnia. Końcem lata na nowy grow kupię donice w necie powieksze growbox i wsadzę dwie rośliny żeby zrobić nasiona. Rośliny będą dwoma odmianami cbd ale jeśli wszystko pójdzie dobrze to zrobię open seed i rozdam trochę nasion własnej krzyżówki. Te dwie roślinki co teraz rosną to automaty 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 21 Czerwca 2020 @EneDue No to powodzonka życzę, jestem ciekawy ile z tego wyciągniesz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 21 Czerwca 2020 @EneDue czyli jednak w jednej zrobiłeś, co tam, dadzą radę. Fajnie to wygląda, ja mam pomału ochotę wypieprzyć te moje żółwie i posadzić auto teraz. Oczywiście tego nie zrobię, ale jak patrzę jak wam wszystkim pięknie rosną to wiesz.. Czekam co tam dalej się u Ciebie bedzie działo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 21 Czerwca 2020 @Wentyl ja czekam na fotki z twojego grow. Pamiętaj że życie nagradza cierpliwych. Może jeśli teraz się ślimaczą to będą mocne zbite topy. Cierpliwość jest ważna. @SicWolf mi tam nie zależy żeby mieć nie wiadomo ile bo ja biorę dwa machy raz na ruski rok i mam odlot. Kiedyś paliłem tyle że razem z kumplami piątkę dziennie robiłem. Teraz to tylko odskocznia i hobby. Ogólnie mam pełno roślin na działce i zioła na parapecie. Na oknie mam też ananasa, jak więc widzisz uprawa roślin to moja pasja a że dawniej uwielbiałem konopie to sobie posadziłem po latach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 21 Czerwca 2020 @EneDue dodałem upa więc zapraszam Poza tym widzę, że mamy podobnie, też co jakiś czas coś skopcę hobbystycznie a nie cały czas, codziennie. I też mam trochę roślin, ananasa miałem ale wywaliłem bo się rozrósł a ja w bloku mieszkam. Ale sadzę jak tylko coś ciekawego zxnajdę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 21 Czerwca 2020 Widzę, że jeszcze są ludzie co jaraja się ogrodnictwem, a nie tylko samymi konopiami ? ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 21 Czerwca 2020 @Farmerka nie ma nic lepszego niż własne owoce warzywa i zioła. Kiszonki, marynaty, wędzonki. @Farmerka ja na przykład w tym tygodniu będę kisił niedojrzałe jabłka. Tylko nie wiem jeszcze co dodać z przypraw i ziół do kiszenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 21 Czerwca 2020 @EneDue jak byłeś u mnie to pewnie przeczytałeś, ze również nie idę po mega obfite plony, ważne by było swoje palenie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 21 Czerwca 2020 @SicWolf jasne kojarzę. Oczywiście guma by mnie rozpierała gdybym miał takie topy jak niektóre osoby które podziwiam. Ale to nie jest dla mnie sprawa życia i śmierci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 21 Czerwca 2020 @EneDue aż tak daleko to jeszcze nie zaszła żeby robić przetwory itp. Ale uwielbiam owocowe drzewa czy różne warzywa. Niestety w tym roku nie udało mi się ogarnąć ogródka bo się przeprowadzilam miesiąc temu, więc mam tylko pomidory, ale w następnym sezonie polece z jakąś szklarnia. ? mam ochotę ostatnio na wiśnie z działki w Polsce ? w UK ciężko o wiśnie, chyba nigdy nie widziałam tutaj w sklepie. Będę musiała pojechać do parku gdzie rosną na dziko ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 21 Czerwca 2020 @Farmerka ja robię sam alkohole i przetwory. Mam książki więc jakbyś chciała przepisy ciekawe to wal jak w dym. Mam książkę o kiszonkach i marynatach chyba najlepszego Polaka w tej dziedzinie. Przepisy wymiatają. Zakwasy na barszcz są tak kozackie że masakra. A same buraki potem jakie pyszne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 21 Czerwca 2020 @EneDue od razu Rzymu nie zbudowano ? @Farmerka aż mi przypomniałaś smak wiśnióweczki z poprzedniego sezonu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 24 Czerwca 2020 Zamówiłem dzisiaj bańkę bimberku, będzie na naleweczki ? Śliwka na pewno i pigwa, co jeszcze to się pomyśli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 25 Czerwca 2020 @Wentyl no to pięknie. Może zrobisz też green dragon @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 25 Czerwca 2020 Witam. Roślinki ładnie rosną. Zbierają się do kwitnięcia. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach