Peya 3 Napisano 4 Lipca 2020 (edytowane) Hallo gdzie CDN.?? Czy to juz koniec? ? Edytowane 4 Lipca 2020 przez Peya @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maya 17 Napisano 12 Lipca 2020 @Peya Nienienie, wrzucę fotki soon. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maya 17 Napisano 16 Lipca 2020 (edytowane) Miesiąc pierwszej roślinki- nadal rośnie taras/parapet i dostaje różne naturalne pomoce- spirulina- ok raz na tydzień, sok z aloesa, fusy z kawy, herbatabanan. Jutro planuje przesadzić i ładniej poodsłaniać wszystko. Wiem, ma ciasno teraz:( Ogrodnictwo zeszło troszke na drugi plan przez obronę, dlatego tez tyle czasu bez fotek. I jak wygląda? ( już więcej jej nie zaniedbam!) A teraz druga:(( ( wyszła około 10 dni po pierwszej, tez AK). Dostawała dokładnie to samo co druga, zapisywałam sobie Co, ile i kiedy Dostawała starsza i na co dobrze reagowała. Zaraz po lst jakby zwiotczała, a końcówki listów zaczęły przysychać i żółknąć, teraz rośnie bardzo wolno, bałam się, ze lst uszkodziłam łodyżkę, ale nie, wiec wiem ze to niedobry, w tabeli wyglada to na brak cynku, ale pewnie coś jeszcze. Pomoże ktoś? @SicWolf Bardzo intensywnie pachnie już teraz On 6/12/2020 at 11:23 PM, SicWolf said: @Morenn opowiesz o swoich doświadczeniach? Kiedyś miałem auto ak47 i naprawdę było czuć ze sporej odległości Edytowane 16 Lipca 2020 przez Maya @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 16 Lipca 2020 @Maya daj im światło Godzinę temu, Maya napisał: Miesiąc pierwszej roślinki- nadal rośnie taras/parapet i dostaje różne naturalne pomoce- spirulina- ok raz na tydzień, sok z aloesa, fusy z kawy, herbatabanan. nie potrzebne to wszystko ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maya 17 Napisano 16 Lipca 2020 (edytowane) @Tester Eh chciałam uniknąć lampy, a tu polskie lato jednak nie daje czadu. Ale tej drugiej chyba czegoś więcej brakuje ? Edytowane 16 Lipca 2020 przez Maya @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 16 Lipca 2020 @Maya światła brakuje, listki ze dwa lekko przypalone to nic, reszta liści jest ok 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 16 Lipca 2020 @Maya Czyli masz naturalny odświeżacz powietrza w domku? ? Moja WW tak intensywnie pachnie w tunelu ze hu hu, na całe szczęście wszystko zostaje w środku ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maya 17 Napisano 16 Lipca 2020 @SicWolf Taak?przyjemne zapaszki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 16 Lipca 2020 Co wy macie z tymi herbatkami, bananami i fusy z kawy ? na myśl mi od razu @Groovebusters przychodzi ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 17 Lipca 2020 @Farmerka mnie to tylko utwierdza, że to na nic się nie zdaje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 17 Lipca 2020 Nie rozumiem czemu nawet w doniczce nie wystawilas jej na dwór. Słońce dobrze świeci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maya 17 Napisano 17 Lipca 2020 @EneDue stoi na dworze w sumie większość czasu, a codziennie po pracy jeszcze je przestawiam na zachód. Od 2 tyg u mnie mega pochmurno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maya 17 Napisano 31 Lipca 2020 6 tyyydzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 31 Lipca 2020 @Maya wyciągnięta, kwitnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maya 17 Napisano 31 Lipca 2020 @Tester A Ile okiem specjalisty +- potrzebuje do zbiorów ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 31 Lipca 2020 @Maya z 7 tygodni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maya 17 Napisano 31 Lipca 2020 (edytowane) Dziekuje:) Edytowane 31 Lipca 2020 przez Maya @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maya 17 Napisano 6 Sierpnia 2020 Pachnące @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 6 Sierpnia 2020 @Maya moje od etepu na jakim masz teraz krzaka stały jeszcze 7 tygodni. Trzymam kciuki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maya 17 Napisano 6 Sierpnia 2020 Czekam cierpliwie, dziekiii! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach