Kalafior 18 Napisano 16 Listopada 2021 @onyx @KlausKörner Czy przyczyną może być kijowy led? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 16 Listopada 2021 Może, ale stawiałbym raczej na geny. Co to za nasionko? Masz więcej roślin w namiocie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalafior 18 Napisano 16 Listopada 2021 @KlausKörner @KlausKörner Chyba white russian automacik od bulk seed. Tak, mam jeszcze jedną obok. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 16 Listopada 2021 To lepiej tą wypierdol bo ci zapyli tą drugą. Może geny może Led stres i warunki, tak bywa. Nie często ale i tak bywa. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 16 Listopada 2021 @Kalafior zrób tak jak mówi @KlausKörner @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 16 Listopada 2021 (edytowane) Jajca niby można urywać na bieżąco, ale pyłek może być w boxie i zapyli. Edytowane 16 Listopada 2021 przez KlausKörner @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalafior 18 Napisano 16 Listopada 2021 @KlausKörner @onyx @KlausKörner A załóżmy że bym ją zostawił i na bieżąco odrywał jej jajca. Cos jej wtedy grozi? Bo nie ukrywam że szkoda mi jej bo z tej drugiej dużo nie będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 16 Listopada 2021 @Kalafior może druga zhermic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalafior 18 Napisano 16 Listopada 2021 @onyx no wiem ale co się stanie? Będzie mniej palenia? Będzie słabsze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 16 Listopada 2021 Zapyli ci samice i będą nasionka a nie palenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 16 Listopada 2021 @Kalafior hermy mają to do siebie że jeżeli dojdzie do końca to i tak plon będzie o wiele słabszy bo roślina część energii wyda na produkcję nasion zamiast na produkcję kwiatów albo stanie się to co mówi @KlausKörner 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalafior 18 Napisano 24 Grudnia 2021 @KlausKörner Dobra rozdzieliłem je i teraz mam masę nasion z hermy. Można je normalnie sadzić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 24 Grudnia 2021 @Kalafior można ale jest 50% szansy na faceta albo kobietę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalafior 18 Napisano 25 Grudnia 2021 @onyx no a jak okaże sie żeńska to będzie klepać normalnie czy straci na jakości? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 25 Grudnia 2021 @Kalafior normalnie ale jak dla mnie to strata czasu bo można kupić pewne pestki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalafior 18 Napisano 25 Grudnia 2021 @onyx zasadze na oucie bo szkoda wyrzucić. Co wyrośnie to wyrośnie. Dbał jakos szczególnie też nie będę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalafior 18 Napisano 28 Grudnia 2021 @onyx @KlausKörner Sorry ze jeszcze zawracam gitarę, ale czy namiot trzeba jakoś specjalnie czyścić przed nast uprawą po tej hermie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 28 Grudnia 2021 @Kalafior ogólnie powinno się dezynfekować namiot przed nowymi startami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalafior 18 Napisano 28 Grudnia 2021 @onyx Umyłem wodą z płynem do mycia naczyń. Wystarczy? Jeśli nie to czego najlepiej użyć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 28 Grudnia 2021 @Kalafior mało to teraz płynów do dezynfekcji? W czasach covida, nawet spiritys salicylowym się nada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach