Gość Napisano 4 Sierpnia 2020 Nic sie nie dzieje. Rosną sobie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Sierpnia 2020 Think different i white widow na noc wystawiam juz na zewnątrz zeby wiecej świecic sadzonkom i dowalić na noc wilgotnosci. Troche sie pospieszyłem z sadzeniem nowych nasionek słoneczników. Tamte sobie puchną i mam wrażenie ze TD pobije wynik somango (co wprawi mnie w euforie). Co do nowych na 7 donic w jednej jest zmutowany wariat ale niech sobie rosnie poki jest miejsce. Na jednej zrobilem trening FIM a na jednej topping. Wszystko po raz pierwszy. Jedna jeszcze na wuja bena machne z ciekawości a reszte będę giął jak mi metraz pozwoli. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2020 Elo elo. Lecimy dalej ale dzieje się mniej ? Scieta tydzien temu white widow po 7dniach watter curringu wjechała dziś na suszarnie - obstawiam wynik 40-50g ale to podliczę jak wyschnie i wyląduje w słoju. Thing different dochodzi najdłużej, ale wygląda też najlepiej. Tak to ta która była cieta jak pojebana mimo iż to automacik. Tu bedzie pewnie z 60-70 jak mniemam także wynik 100g pobije może dwukrotnie. Pozostałe 7 krzaczków sobie rośnie (7x skunk xl) kazda lekko inaczej trenowana i tu konkluzja że najlepiej odzie tej która dostala trening wuja bena (nie wyszedł mi FIM i zmienilem bo nie przeciąłem stożka wzrostu) mimo to wyglada najlepiej a i ja uważam ten trening za wybitnie prosty i skuteczny. Szkoda ze nie zrobilem tego na wszystkich. Maluchy przesadze na weekendzie w docelowe donice i pewnie jutro zetnę TD. Póki co dostały 2x terra roots i 2x terra grow plus 1x pure zym. TD leci po flushu na samej wodzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2020 Same topy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Sierpnia 2020 syte topy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 15 Sierpnia 2020 O kuurrrwwwaaaa, sorki za wyrażenie. Daj powąchać!??????? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Sierpnia 2020 Podsumowanie!!! Na dzien dzisiejszy (troche bylem zajety) z tego co zostalo z wszelkich prób, wypadów, biwakow i ryb oraz rozdania znajomym (a poszlo w sumie lekko z 30 ?) zostalo tyle: Somango 41g Think different 54g White widow 28g Lacznie 123 g jeżeli dobrze liczę. No i 400ml green dragona który niszczy system ? Fotorelacje można uznac za zakończoną Jak na debiutanckie 3 automaty wydaje mi się - nieźle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 25 Sierpnia 2020 Ile wyszło z tej ze zdjęcia z podpisem „same topy”? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Sierpnia 2020 @Totoro zostało 54. Było pewnie z 65 jakos. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 26 Sierpnia 2020 No i można uzyskać spokojnie 50g z krzaka, gratulacje i otwieraj kolejna fotorelke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Sierpnia 2020 @WielebnyMerry mozna spokojnie 70... Ja miałem w doniczkach +-6l wiec tu bylo sporo do nadrobienia. Można też było lepiej zaopatrzyć sie w nawozy. No i moje oświetlenie kosztowalo łącznie raptem przeliczajac na zlotowki okolo 350 więc raczej mocno budżetowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Sierpnia 2020 A co do kolejnej to juz na flo przełączyłem ? ale fotorelacji już nie będę zakładał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Września 2020 Sorry ze tak z dupy nie w temacie. Zastanawiam się czemu mimo regulacji oświetlenia itp krzaki nie wyciągają się do góry. Niby wszystko ok, ph wilgotnosc temperatuta itp itd. Tak samo było za pierwszym razem. Krzaczą się ładnie ale nie pędzą do góry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 12 Września 2020 @Rocky1988 to jeszcze wyżej daj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Września 2020 @Szym panele byly juz metr nad roslinami. I nie było różnicy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 12 Września 2020 @Rocky1988 masz tam niby miejsce to podwyższaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 12 Września 2020 (edytowane) ???, ? Edytowane 12 Września 2020 przez Jamajczyk13 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Września 2020 Miałem nic nie wrzucać, ale tak to ładnie wygląda, że muszę. Za pierwszym razem wyszlo extra bo ponad 160 z 0,5m2 i za punkt honoru postawilem sobie pobicie tego wyniku przy drugiej próbie. Zakladam, że się uda ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach