Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 17 Listopada 2023 Z samych łodyg i cukrowych, jedna kostka masła i całą noc w wolnowrze. Dekarbo w 110° na 40min. Najmocniejsze jakie stworzyło się mi do tej pory, a bez żadnego topa. Chyba wolnowar zrobił robotę. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2023 @grolsch3 dobrze to kopie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 17 Listopada 2023 @Pablo 1988 inna bania trochę niz do płuc dym, ale kopie oj kopie. Cały dzień tu siedzę po nim i nadaje do Was 😂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Listopada 2023 (edytowane) @grolsch3 czyli kopie 😎🤣 Edytowane 17 Listopada 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 17 Listopada 2023 17 minut temu, grolsch3 napisał: @Pablo 1988 inna bania trochę niz do płuc dym, ale kopie oj kopie. Cały dzień tu siedzę po nim i nadaje do Was 😂 Do takich samych wniosków doszłam, chyba musze zaprzestać piec bo po tym nie wraca sie tak łatwo do siebie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia masełko właśnie sie oddzeca bo pływało 24h w 85 stopniach mieszane wyszła niezla papa a byly uzyte cukrowe wiatrakowe i lodygi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamillos 0 Napisano 1 Września Mam 126g pozostałości z krzaka liście łodygi i małe topki, ile masła dać na taka ilość? Jedna czy dwie kostki masła? I zmielić to troszkę w grinderze czy normalnie tak ładować do garnka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 2 Września @kamillos Jedna kostka masła (200-250g) powinna wystarczyć na 126g resztek z krzaka (liście, łodygi i małe topki), jeśli chcesz uzyskać bardziej skoncentrowane masło. Dwie kostki masła (400-500g) będą odpowiednie, jeśli wolisz, aby masło miało łagodniejszy efekt lub jeśli chcesz uzyskać większą ilość gotowego masła. Zaleca się delikatne zmielenie materiału roślinnego w grinderze, aby zwiększyć powierzchnię kontaktu z masłem, co poprawi ekstrakcję THC i innych kannabinoidów. Nie miel jednak zbyt drobno, aby uniknąć trudności z odcedzeniem masła później. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamillos 0 Napisano 2 Września @Kibic Dziękuję pięknie 💪 chciałbym właśnie zrobić z tego z 20 ciasteczek, myślisz że jedno takie ciastko będzie mialo moc? Może masz do polecenia jakiś fajny przepis 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 3 Września @kamillos przeczaj ten temat coś powinieneś znaleźć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamillos 0 Napisano 4 Września @Tester Ale który temat? Haha jestem zielony w tym temacie a nie chce popełnić żadnego błędu stąd tyle pytań @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 4 Września @kamillos w tym co piszesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach