LubiePolatac 13 Napisano 25 Maja 2020 Nie wiem co to jest ..wygląda jak lampa do roślin albo terrarystczna .. będzie git ? mam dwie sztuki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 25 Maja 2020 Zbyt mało informacji. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 25 Maja 2020 @LubiePolatac nie będzie git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 25 Maja 2020 @Aron @Andi no nic więcej na tym nie ma napisane .. podłączyłem to w boksie ..to jest lampa solarowa czy jakoś tak ..ogólnie ..podnosi temp ...31 stopni utrzymuje cały czas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 25 Maja 2020 @LubiePolatac jak to promiennik ciepła to będziesz miał saunę ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Maja 2020 Wydaje mi się że to lampa do grzania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 26 Maja 2020 @Wentyl @Seba691 okazało się że to lampy do terrarium ..faktycznie grzewcze ale mi to pasi ..miałem problem z wilgotnością i dosyć niską temperaturą..wstawiłem dwa duże wiadra z wodą ..wentylator na maxa i wilgotność mam idealną .. temperatura 29-31°C . więc myślę że jest ok 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 26 Maja 2020 @LubiePolatac Stary grzejesz boxa dwoma brzuzytecznymi lampami o lacznej mocy 300W (bo z tego co jest napisane, mozna wywnioskowac ze jedna lampa ma 150W), Twojego rachunku na prad nie chcialbym dostac. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 26 Maja 2020 @CheMsKuN mam jedną włączona kilka godzin dziennie ..a z prądem tj inna sprawa . Nie mam czego takiego jak rachunek za prąd . Wynajmuje mieszkanie za 660€ i w tym jest 25€ prąd ..mogę świecić na z.ajebanie ,? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 26 Maja 2020 @LubiePolatac dopóki ktoś się nie zorientuje, że za prąd nagle wychodzi nie 20 a 80€ ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach