13crew 29 Napisano 8 Czerwca 2020 Miło się na to patrzy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 14 Czerwca 2020 Dopiero zobaczyłam, że masz coś na oucie ? Przeglądając większość fotorelacji to mam wrażenie że założyciel jest spanikowany tym całym sadzeniem, też tak macie? A u Ciebie to taki spokój starszego Pana ?? w jakimś stopniu doświadczonego, na luzie, bez paniki. Fajnie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 14 Czerwca 2020 Brawo chłopie idą ci tam bardzo zdrowo powodzonka w dalszej części piętrowe (z fartem do zbiorów, bez złodzieja, bez przypału) trzymam kciuki i obserwować będę na pewno pOzdro i ludziska niech się uczą ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Czerwca 2020 S.A.D G.P I liścior gigant Te najdłuższe palce mają 27cm Ogólnie krzaczory mają się dobrze, żyją i radośnie się uśmiechają. Najniższa ma ok 50cm, najwyższa ok 1m. FIM nie wszędzie wyszedł ale dziś zrobiłem TOP na prawie wszystkich większych badylach. Super crop chyba zadziałał bo się krzewią od dołu ładnie Moje 2 sarnie strażniczki znów tam były tylko tym razem prawie obsrałem zbroje bo wyskoczyły 1m od mojej nogi bo ich nie widziałem wcześniej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Czerwca 2020 12 minut temu, Bimbrownik napisał: Super crop @Bimbrownik co? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Czerwca 2020 @Tester zgniatałem kiedyś łodygi co piętro. Super crooping według internetów. Ucięło końcówkę i wyszło crop. Popraw mnie jeśli coś źle piszę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Czerwca 2020 @Bimbrownik nie wiedziałem że robiłeś zgniatanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Czerwca 2020 @Tester 8 czerwca pisałem (też super crop... Trudno, wiecie o co chodzi) Pamięć zawodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 19 Czerwca 2020 Pięknie idą. Trzymam kciuki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Czerwca 2020 (edytowane) Idą lepiej jak niektóre krzaki indoor, np. u mnie? Edytowane 19 Czerwca 2020 przez Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 22 Czerwca 2020 Ok, przełączam światło na Flo ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 5 Lipca 2020 (edytowane) GP Edytowane 5 Lipca 2020 przez Bimbrownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 5 Lipca 2020 Fajnie Ci idą krzaczki. Aż mi przykro że coś mi zezarlo moje dwa maleństwa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 5 Lipca 2020 S.A.D @EneDue ale są też straty. Miałem po 6 i tak. 1 SAD totalnie padł, drugi walczy o życie odrostami ale też padnie. Inne 2 coś boli Nie rosną i coś im jest + ślimaki... Te w muszlach białe też jedzą rośliny, bezduszne stworzenia. W sumie takich nietkniętych przez nic jak te na zdjęciach jest tylko 5. 2 skresliłem, a reszta walczy 10 AF White Widow prosto w ziemi 9 AF Northern Light w zbiorowej mogile. Jeden strajkuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 5 Lipca 2020 @Bimbrownik wykarczuj trawy trochę u dołu, podsypke dolomitem raz na jakiś czas stosujesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 5 Lipca 2020 10 AF Bubblegum Extra w wiadrach z czego tylko 7 nie strajkuje @Tester najbardziej chodzi mi o sezony, co im może być oprócz ślimaków. Dolomit sypie zawsze jak jestem i niecałą garść ale nie zawsze- azofoski w zależności od pogody, a bywam tam co ok 10-15 dni Dziś nic nie dostały poza slimakolem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 5 Lipca 2020 Jakoś marny rok. Nawet znajomi rolnicy mówią że chujowo wszystko rośnie. Rok temu juz się zbierali do żniw a w tym roku opoznienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 5 Lipca 2020 @EneDue właśnie wpadłem na pewien pomysł. Jest taki smar którym smaruje się drzewka i do tego przyklejają się owady idące po pniu. Spróbuję to zastosować. Wcześniej posmaruje ślimaka żeby zobaczyć czy zdechnie. Jak to wypali to problem szkodników naziemnych będzie rozwiązany @EneDue te duże mają ok 140cm i muszę je jakoś ocalić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 5 Lipca 2020 Walcz o nie! Ja trzymam kciuki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 5 Lipca 2020 Godzinę temu, Bimbrownik napisał: Dolomit sypie zawsze jak jestem i niecałą garść ale nie zawsze niecałą garść to mało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach