JOKS69 4 Napisano 30 Maja 2020 Dzień 19 Roślinka ładnie rośnie dostaje nawóz i ma zapewnione wszystkie warunki a w pokoju roznosi się piękny zapach. Mam pytanie czy robić już lst czy może poczekać aż te najmniejsze liście się rozwiną? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 30 Maja 2020 @JOKS69 możesz robić, było więcej też ziemi dać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JOKS69 4 Napisano 30 Maja 2020 @Tester to na spokojnie podsypie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 30 Maja 2020 @JOKS69 ale na początku było dać więcej ziemi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Maja 2020 (edytowane) Mam wrażenie jakby Twój plant był przenawożony od azotu. Na jednym zdjęciu ma jasne końcówki. Czy to tylko moje wrażenie Edytowane 30 Maja 2020 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 30 Maja 2020 A ja mam pytanie o nawilżacze jak się sprawują i prosiłbym jaki model? Mam małego boxa i szukam mini nawilzacza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JOKS69 4 Napisano 3 Czerwca 2020 @glodek18 Szczerze mówiąc to przez tydzień używałem 2 nawilżaczy na micro usb ale sie zepsuły więc nie polecam. Teraz mam dość duży bo starcza na ok 20h stałej pracy ale modelu nie potrafie podać bo jest z jakiego 2004r. @Groovebusters Nie sądze żeby był przenawożony a nawet jeśli to wszystko już unormowałem. Jutro postaram się wrzucić nowe zdjęcia jak mi wyszło lst i jak się dalej roślinka rozwija @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JOKS69 4 Napisano 4 Czerwca 2020 Dzień 24 Tak prezentuje się roślinka po treningu w sumie są teraz 3 albo 4 szczyty 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Czerwca 2020 @JOKS69 jak na pierwszy krzak to dobrze lecisz 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JOKS69 4 Napisano 11 Czerwca 2020 Dzień 31 Witam w ten deszczowy dzień kolejna aktualizacja postępów. Roślinka ma się bardzo dobrze, znacząco się zagęściła, wygląda na zdrową. Potrzebuje się utwierdzić w przekonaniu, że zaczęła kwitnąć. I pytanko czy lać teraz pozostałe dwa nawozy z bio bizz packu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Czerwca 2020 @JOKS69 włosków nie widzę, lej wodą, małą doniczkę dałeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Listopada 2020 (edytowane) @JOKS69 co z tą rośliną ? bo nic nie piszesz Edytowane 24 Listopada 2020 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 24 Listopada 2020 @Groovebusters Masz tą pamięć ? @Szym Masz tą pamięć. @Groovebusters przepraszam za oznaczenie, coś mi się w przeglądarce pojebało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JOKS69 4 Napisano 26 Listopada 2020 z takich ciekawostek to musiałem ściąć po 10 tygodniach ze wzgledu na wyjazd. Wyszło około 15g w smaku bardzo dobra i działanie tez swietne. Zostały mi jeszcze 2 nasionka wiec napewno bedzie druga próba ale tym razem jestem madrzejszy o doswiadczenia i chciałbym 2 rośliny na raz. @Szym tak to mniej więcej wygladalo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Listopada 2020 @JOKS69 Dobre i to. Lecisz dalej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Listopada 2020 @JOKS69 mam takie pytanie jeszcze dla czego wcześniej nie odpisywałeś ? bo byłeś zalogowany widziałem i dobre i takie plony jak na pierwszy raz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JOKS69 4 Napisano 26 Listopada 2020 @Szym dawno nie wchodzilem na to forum ale mialem je przypiete w przegladarce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Listopada 2020 @JOKS69 wchodziłeś ? ale mniejsza o to, kiedy startujesz z nowymi roślinami ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JOKS69 4 Napisano 26 Listopada 2020 @Szym hmm dobre pytanie poniewaz chcialbym zrobic grow box samemu a do tego bedzie mi potrzebna folia mylar wiec bede musial podjechac po nia albo zamowic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Listopada 2020 @JOKS69 Jedziesz. I nowa fotorelacja ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach