fxxx1337 880 Napisano 16 Sierpnia 2020 OG Kush i NP 2.0 ruszyły mocno, za to Sativa + - tydzień w plecy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 18 Sierpnia 2020 (edytowane) Jest się czym przejmować? Edytowane 18 Sierpnia 2020 przez fxxx1337 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 18 Sierpnia 2020 Tak, jest się czym przejmowac. Jak po zbiorach przewieźć tyle suszu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 426 Napisano 18 Sierpnia 2020 @fxxx1337 ta co nie kwitnie pewnie nie dojdzie będą małe topki popkorn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 18 Sierpnia 2020 @Andi wiem właśnie, postaram się wyciągnąć z niej jak najwięcej, chociaż pokazała już włoski Bardziej chodziło mi o to, że dość mocno usychają dolne partie liści, nie wiem czy mi zaraz cała roślina nie zginie @EneDue heh okej xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 426 Napisano 18 Sierpnia 2020 @fxxx1337 te żółte to normalne, ale azotu zawsze można dać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 18 Sierpnia 2020 @fxxx1337 nie no spota mi nie zobaczą bo nic tam nie karczowałem jak Ty i dookoła masa krzaków rośnie. To dzika łąka po spalonym lesie ale wiesz, jak ktoś chodzi w takiej dziczy to może zwrócić uwagę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Sierpnia 2020 Ja wyjebalem ze spota z 20 drzew ;D @Bimbrownik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Sierpnia 2020 Hehe powiem Ci, że przygotowanie spota jest dla mnie bardziej stresujące niż sama uprawa. Przygotowanie i kosa, tak to spokojnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Sierpnia 2020 Najlepsze jest jak słyszę cały czas jakieś odgłosy w krzakach kilka metrów ode mnie XD btw. kupiłem sobie taką lupę https://www.morele.net/mikroskop-iso-lupa-mikroskop-kieszonkowy-powiekszenie-x-60-uv-uniwersalny-6770786/ chyba nada się ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AsdFFF 1 Napisano 19 Sierpnia 2020 2 godziny temu, fxxx1337 napisał: Najlepsze jest jak słyszę cały czas jakieś odgłosy w krzakach kilka metrów ode mnie XD btw. kupiłem sobie taką lupę https://www.morele.net/mikroskop-iso-lupa-mikroskop-kieszonkowy-powiekszenie-x-60-uv-uniwersalny-6770786/ chyba nada się ? Tak nada sie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 22 Sierpnia 2020 Update: Sezonówka wypuszcza kwiaty, reszta bardzo szybko do przodu:) 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 26 Sierpnia 2020 Co jest nie tak z tymi liśćmi? Przelanie, przesuszenie ? bo już nie ogarniam A tutaj zdjęcia z flo. Dodam tylko, że te zawinięte liście są po jednej stronie roślinki, z drugiej są normalne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 26 Sierpnia 2020 @fxxx1337 może one tak zdychają naturalnie bo mokro chyba tam nie masz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 30 Sierpnia 2020 Zaczyna się dziać, pojawiły się trichomy, zaczynają nabierać na masie. Zrobiłem mini defoliacje tzn. pousuwałem trochę dolnych parti liści oraz wiatrakowe, które zasłaniały topy. Pojawiła się również chyba jakaś anomalia, tzn na wiatraku zaczął rosnąć jakiś dziwny kwiat, od razu to usunąłem. Z fartem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 426 Napisano 30 Sierpnia 2020 @fxxx1337 radził bym popodpierać patykami i poprzywiązywać sznurkami odgałęzienia bo jak jakiś wiatr silny by był to może połamać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 30 Sierpnia 2020 Pomyślę na dniach o tym. Jak myślisz dojdą w miesiąc? @Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 426 Napisano 30 Sierpnia 2020 @fxxx1337 zobaczymy, wszystkie Ci kwitną ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 30 Sierpnia 2020 Tak wszystkie już. OG Kush i Northern Passion 2.0 są na takim samym etapie, Easy Sativa jest w plecy w stosunku do nich jakieś 1.5 tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Września 2020 Kilka fotek z dzisiaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach