fxxx1337 880 Napisano 15 Lipca 2020 Jaki byłby koszt takiego boxa mniej więcej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 15 Lipca 2020 @fxxx1337 zależy z czego byś zrobił i jak duży by był @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Lipca 2020 Tak żeby zmieściło te kilkaset gram, nie wiem ile może wyjść przy dobrych wiatrach, najlepiej jak najmniejszy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SicWolf 28 Napisano 15 Lipca 2020 @fxxx1337 możesz zmontować coś ze sklejki albo jakiejś płyty osb czy coś podobnego, łatwo będzie zmontować, wyciąć otwory wentylacyjne albo poszukać skrzyni drewnianej ogrodowej czy coś w tym stylu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Lipca 2020 Czy takie coś by zdało egzamin na zapach? https://www.growbox.pl/product-pol-750-Neutralizator-zapachow-VAPORTEK-MINI-M2.html @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Lipca 2020 @fxxx1337 bardziej jako wspomagacz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Lipca 2020 to co bym musiał kupić, żeby zniwelować zapach do 0? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Lipca 2020 @fxxx1337 filtr węglowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Lipca 2020 Jaki polecasz ? w miarę najtańszy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Lipca 2020 @fxxx1337 nie wiem jaką suszarnie planujesz wielkość ale w szopie ciężko było by suszyć w październiku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Lipca 2020 jak bedzie w pizdu zimno, bede suszył u mnie na strychu już chuj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 16 Lipca 2020 @fxxx1337 słaby ten neutralizator moim zdaniem. Lepiej zainwestować w filtr węglowy albo kupić maty węglowe jak do okapów kuchennych i zrobić samemu taki filtr. Te neutralizatory to strata kasy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Lipca 2020 @Konto.paczkomat one chyba nie są do neutralizacji tylko jako wspomaganie koło wentylatora postawić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farben2 47 Napisano 19 Lipca 2020 W dniu 14/07/2020 o 13:27, Farmerka napisał: @fxxx1337 wydaje mi się, że będzie ciężko, one jeszcze nie kwitną, ale ja to pesymistka jestem, obym się myliła ??szkoda by było takich ładnych krzaków. Mój cherrer też jeszcze nie zakwitł, ale jeszcze sporo czasu mają na dojście myśle że będzie spox @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Lipca 2020 @Farben2 lece właśnie na spota, pewno jeszcze nie kwitną, ale zobaczę, obym się mylił ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Lipca 2020 (edytowane) Czy to już włoski ? @Tester @Farmerka Edytowane 19 Lipca 2020 przez fxxx1337 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Lipca 2020 @fxxx1337 to jeszcze nie to. Szukaj na boku łodygi. U mnie jeden z sezonów co ma 3 miesiące, jest ciągle na dworze, słabo szedł, pokazal włoski 2tyg temu i stoi. Ani nie rośnie, ani więcej włosków nie widać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EbeEbe 2 Napisano 19 Lipca 2020 Jak mają kwitnąć jak jeszcze dzień jest długi... Przecież równie dobrze może jeszcze miesiąc im zejść zanim zaczną kwitnąć i spokojnie wtedy też dojdą 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 19 Lipca 2020 @EbeEbe kiedy dojdą jak za miesiąc zaczną kwitnac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EbeEbe 2 Napisano 19 Lipca 2020 No normalnie, nic innego się nie wymyśli, taki urok sezonowek trzeba liczyć na w miarę ok pogode. @Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach