Bimbrownik 702 Napisano 11 Czerwca 2020 @Tester zawsze sprawdzam przed podlewaniem pH wody. Zaraz zmierzę ziemi Ziemia ok 6 pH czyli mieści się w normie. Podlewam wodą bliżej 7 pH. Jakieś pomysły? Może być tak, że jeśli leje wodę bez nawozów ale z boosterem to wychodzą niedobory? Bo wiadomo jak działa booster @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Czerwca 2020 To bardziej jak braki fosforu wyglada. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Czerwca 2020 Czyli następne podlewanie z pełną dawką nawozów? Dodać dolomitu? Ziemia lekko wilgotną to nie bardzo dziś mogę podlać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Czerwca 2020 https://www.grow-shop24.de/hesi-phosphor-plus?utm_source=bing&utm_medium=cpc&utm_campaign=Dünger&utm_term=hesi phosphor&utm_content=Hesi Phosphor Plus @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Czerwca 2020 @CheMsKuN zapytam w sklepie, powinni mieć ale dziś święto. Zwiększona dawka pk mogła by coś z tym zrobić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Czerwca 2020 Zwiekszonej bym nie dawal, ale dopuki nie kupisz hezi podaj 100% dawki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 21 Czerwca 2020 Dzień 55 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 21 Czerwca 2020 (edytowane) @Bimbrownik ostatnio widziałam, typ robił "eksperyment" na automatach, że jednego ogolil z dolnych liści, tak że wyglądają jak twoje, przy czym się sral, że pewnie straci przez to roślinę. Patrząc u Ciebie to super to idzie. Serio to nie wiem już co myśleć o tym, żeby dolne partie automatów golić, bo podobno nie powinno się, z drugiej strony ty to zrobiłeś i jakoś idzie dobrze. Edytowane 21 Czerwca 2020 przez Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 22 Czerwca 2020 @Farmerka wiesz czemu to zrobiłem? Bo miałem takie same rozkminy jak Ty. Przeczytałem pewien artykuł na temat defoliacji i zrobiłem ale i tak nie jest tak wygolona jak bym chciał. Z góry też co kilka dni wycinałem kilka większych liści, które zasłaniały. Jest jak jest, zobaczymy co będzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 22 Czerwca 2020 @Obcyk19 widzisz, w tak ciasnym boxie miło by było zrobić 50g z krzaka AF ale najważniejsze by nie spaść poniżej 30 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 22 Czerwca 2020 No fakt tamten jj miał bbox2x2m i chyba 6 krzaczków i pod hps 600w trzymał hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Lipca 2020 Dzień 75. Po tygodniu w Wenecji przyszedł czas na żniwa. Pół nocy zeszło żeby to rozebrać, a i tak wiele liści nie było, a te co zostały w dużej mierze uschły. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 13 Lipca 2020 Bardzo ładnie. Zazdro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 13 Lipca 2020 Super, gdzie mi tam do zbiorów, tym bardziej miło się takie wyniki ogląda! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 18 Lipca 2020 140g Jeszcze na korzenie zobaczę później i się okaże czy ten Rhizotonic tak bardzo je rozwija 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 19 Lipca 2020 Daj znać bo właśnie zamówiłem, bo jedną od miesiąca jest uwsteczniona. Pilnie czekam na odpowiedź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 19 Lipca 2020 @WielebnyMerry to dobrze, że kupiłeś bo napewno pomaga. Mi chodziło czy korzenie będą bardziej rozwinięte optycznie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 19 Lipca 2020 Więcej korzeni większe owoce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach