Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 3 Maja 2020 @CheMsKuN staram sie jak mogę ? oddaje im swoje serce, ciekawe jak się odwdzięczą ? @Bimbrownik masz rację trochę panika. plamek pojawiło się troche więcej, ale jak widać nie ma to jakiegoś złego wplywu. Pozdrawiam! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 3 Maja 2020 Jak dla mnie to wypas chciałbym takie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Maja 2020 Piękne panienki. Coś czuję że plony będą wielkie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 6 Maja 2020 Mały Up ? 39 dzien od przełączania na flo. Dzisiaj podlane wodą z 0.5ml/l rizhotonic oraz canna boost 2ml/l Przy następnym podlaniu wjeżdża po raz pierwszy canna PK 13/14 i podwajam dawkę canna boost na 4ml/l ? mam nadzieję że coś więcej popuchnie ? Temperatura dzień około 26*C wilgotność około 50% Temperatura noc około 18*C wilgotność około 50% Jak oceniacie panienki? Jakieś uwagi, co polepszyć? ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 6 Maja 2020 Dobra robota, niech puchną tylko 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 6 Maja 2020 Dla mnie bomba 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 10 Maja 2020 Siemanko! 43 dzien od przelaczenia na flo Dzisiaj podlane całą dawką canns flores, półtorej dawki canna boost i pierwszy raz pół dawki canna pk 13/14 Temperatura w dzień ok 26*C wilgotność około 50% Temperatura w nocy ok 20*C wilgotność około 50% Jak na moje oko idzie całkiem dobrze, a wy jak oceniacie? Pozdrawiam! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 10 Maja 2020 @Dobry_Człowiek! no konkret idzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 10 Maja 2020 @Tester i takie komentarze mi się podobają ? dzięki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 10 Maja 2020 Dla mnie nadal bomba ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 10 Maja 2020 @Dobry_Człowiek! A mnie takie podejście do uprawy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 16 Maja 2020 Siemanko 7 tydzien od przełączania na flo. Dzisiaj dostały półtorej dawki canna flores, całą dawke canna pk 13/14 i podwójną dawke canna boost Temperatura dzien 25-26*C wilgotność 40-45% Temperatura noc 16-19*C wilgotność 40-45% Następne podlania lecą już samą wodą. Jak oceniacie? Pozdrawiam 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 16 Maja 2020 Wg mnie git falbana 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 16 Maja 2020 @Dobry_Człowiek! Jest bardzo dobrze, nie ma sie do czego przyczepic 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 22 Maja 2020 Siemanko! Jutro 8 tydzien od przełączania na flo. Jutro drugie podlanie samą wodą. I tutaj mam pytanie, czy moge do samego końca lać canna boost? Doszły mnie takie słuchy że można. Jak myslicie kiedy scinka? Sorry za jakość zdjęć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 22 Maja 2020 @Dobry_Człowiek! jak chcesz to lej najwyżej flusha zrobisz, bursztynowych trichomów nie widać, zresztą zależy jakie palenie wolisz może takie bardziej będzie ci odpowiadać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 22 Maja 2020 @Tester jak to czasowo wygląda żeby sie pojawiły bursztynowe trichomy? Tydzien, dwa czy może dłużej? Dzięki za odpowiedź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 22 Maja 2020 @Dobry_Człowiek! nie wiem ile ci kwitnie, może tydzień,dwa, może dłużej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Maja 2020 Jejku, chciałabym takie planty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 22 Maja 2020 @Groovebusters będziesz miała ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach