Roki blue 0 Napisano 14 Kwietnia 2020 Jak w temacie czy mogę ściąć jeden topek i czy to nie zaburzy cyklu rośliny? Zależy mi na przezroczysto-mlecznych/mlecznych trichomach. Nie mam niestety lupy powiększającej Roślina to autoblueberyy i mają 45 dni juz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 14 Kwietnia 2020 Jeszcze za wcześnie Lupę kupisz za 10 zł na alledrogo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 14 Kwietnia 2020 Kup micro lupę x60 za kilka złotych a tu tak jak mówiłem wcześniej (za wcześnie) 3 tyg jakos @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) Ale co ty chcesz tam obcinac, jak ta roslina jest jeszcze niedojrzala. Zeby tam jeszcze topy byly, ale to zaledwie kwiatostany. Cierpliwosci. Ps. Krzaki mozna kosic na raty, sam czesto tak robie. Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez CheMsKuN @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 14 Kwietnia 2020 @Roki blue Słuchaj lepiej @CheMsKuN -ten krzak dopiero się rozkręca i tam jeszcze nie ma co ścinać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach