mirecki 755 Napisano 11 Kwietnia 2020 Witam. Jakie pk polecacie? Tak żeby dobrze puchły. Na necie ogólnie króluje hesi, canna, plangrom. Znalazłem również z firmy Atami. Co o niej sądzicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 11 Kwietnia 2020 @mirecki według mnie wszystkie te firmy wymienione są na podobnym poziomie, więc bierz co ci bardziej pasuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Kwietnia 2020 Ja stosuje pk od plagron, zreszta wszystkie nawozy kupuje od nich. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 11 Kwietnia 2020 Chyba z canny wezmę. O ile dobrze zrozumiałem to moge tylko stosować to od 3 do 6 dni i tyle? Tak zrozumiałem z instrukcji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 11 Kwietnia 2020 Pk akurat plagrona stosuje jest ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Kwietnia 2020 Podlał bym że 2-3 razy. Canna mówi tak: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 16 Kwietnia 2020 Pytanie jedno mam. Czy pk 13-14 mogę podać z innymi nawozami czy tylko zastosować samo pk? Dla drugiego krzaka mam jeszcze cal-mag. Mogę podać go w raz z pk i nawozami czy wszystko dać w osobnych dawkach? Nawozy na flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 16 Kwietnia 2020 @mirecki możesz mieszać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 22 Kwietnia 2020 @Sanczo Ja podaję cal-mag+baza (teraz na flo mam cana aqua)+pk (obcnie buddhas tree 9-18). Do tego testuję jeszcze terpinator. Wszystko mieszam w jednym zbiorniku i tylko kontroluję ec @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 22 Kwietnia 2020 Kurcze podawałem teraz przez cały czas nawozy na flo +booster +pk i topy jakoś znacząco mi się nie poprawiły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 22 Kwietnia 2020 @mirecki dużo zależy od genetyki danej odmiany @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 22 Kwietnia 2020 W sobotę zrobię kolejną aktualizacje to ocenią wszyscy. Na chwilę obecną to ok 7-10 dni do ścinki na moje oko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pellas 1 Napisano 5 Czerwca 2020 3 tydzien flo podlewac caly czas terra pk 13 14 i bosterem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 5 Czerwca 2020 @Pellas jak cały czas? tak aby nie przesadzić, raz nawozy raz woda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelekxx 0 Napisano 12 Września 2020 siemanko mam pytanie czy pk13.14 mozna laczyc z bud candy ? aktualnke mam 3 tyg flo i nie wiem czy taki mix bedzie git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Września 2020 @pawelekxx można @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach