EneDue 446 Napisano 4 Kwietnia 2020 Mam parę sadzonek. Póki co mają 4 rzędy liści ale niektóre wyglądają jakby już tworzyły kwiatostany. Nie są to automaty (chyba że ktoś słyszał o automatach włóknistej konopii) ? czy jest możliwość że dojrzewają bo za szybko posadzilem? Czy to normalne że takie gęste szczyty ma? Wiem że włókniste to nie zajawka tego forum ale chyba zasady są takie same. Ps. Posadziłem na parapecie żeby potem wyrzucić na outdoor. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 936 Napisano 4 Kwietnia 2020 na tych zdjęciach za dużo nie widać, ale ogarniasz, że teraz dzień ma około 12-13 godzin a nie 18? jest taka technika uprawy właśnie, że sadzi się dużo roślin i od początku ustawia świtało 12/12 i krzaki bardzo szybko zaczynają kwitnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Kwietnia 2020 Właśnie o to mi chodzi. Tylko kiedyś sądziłem tak wcześnie krzaki w domu żeby wysadzać do foliaka w maju i było git. Teraz jestem zagubiony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 686 Napisano 4 Kwietnia 2020 Zdjecia chujowej jakosci, ale dlamnie to wyglada na jajca. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 4 Kwietnia 2020 @EneDue odmiana odmianie nie równa niektóre szybciej zaczynają kwitnąć, a na tej fotce chyba widać jajca czyli męszczak, ale nie jestem pewny bo fotka niewyraźna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Kwietnia 2020 Telefon chujaszczo łapie ostrość. Spróbuję wrzucić lepsze zdjęcie Niewiele lepiej ale ... Ale lepiej @Tester @EneDue Może to faktycznie samce. Bo część tak pączkuje część nie. Może chłopy się rwą. Poczekam dzień i jeśli jaja sie uformują to wyrywam skurczybyki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 4 Kwietnia 2020 @EneDue no raczej męszczak, męszczaki się szybciej zazwyczaj ujawniają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Kwietnia 2020 @Tester tyle dobrze że wcześniej można je wywalić zanim naprawdę wszystko spieprzą 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,460 Napisano 4 Kwietnia 2020 zgadza się @EneDue @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach