Szym 866 Napisano 6 Czerwca 2020 16 minut temu, Dom napisał: Czasami zdarzało mi sie tez spryskiwac kwiaty woda w ciagu dnia zeby zwiekszyc wilgotnosc i obnizyc temperature moze to od tego ? @Dom całkiem możliwe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dom 146 Napisano 21 Czerwca 2020 (edytowane) Witam panowie raz jeszcze , zeby nie zakladac za kazdym razem nowego tematu pytam tutaj , jak myslicie czy nastal juz odpowiedni moment zeby przelaczyc je na flo czy poczekac jeszcze z tydzien lub dwa , to moje pierwsze calosezonowki i nie wiem czego sie po nich spodziewac jako ze wiekszosc z nich to hybrydy z dosc widoczna przewaga sativy obawiam sie o zbyt duzy rozrost , w tej chwili mierza do 28cm od ziemi , limit na jaki moge sobie pozwolic przy takiej lampie to ok 80cm od ziemi , wczoraj minal 4 tyg w vegu , wszystkie jak dotad byly trenowane od wczesnego stadium na rozne sposoby min. LST , topping , fimming , mainfolding , pruning oraz defloliating . Przypominam ze wysokosc boxa 175cm , pow 1.4m2 lampa 600w hps , chce jak najlepiej wykorzystac ta powierzchnie takze bede bardzo wdzieczny za wszelkie rady , pozdrawiam wszystkich growerow ? Edytowane 21 Czerwca 2020 przez Dom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 21 Czerwca 2020 @Dom 4 tyg. wega to taki standard, mozesz poczekac jeszcze tydz. ale rownie dobrze mozesz juz teraz zaczac flo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach