mirecki 755 Napisano 22 Marca 2020 Zwracam się do Was z jednym pytaniem. Za ok +/- będę kończył 2 automaty i żeby zbytnio nie tracić czasu myślałem o czymś nowym do po sadzenia. Boxa mam 50x60x130. Zastanawiam się tylko co będzie lepsze, dać np 3 doniczki 9l i 3 różne sezony czy dać 1 doniczkę np 20 i uprawiać tam jedną roślinę z kilkoma treningami na raz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,404 Napisano 22 Marca 2020 @mirecki ja bym 3 roślinki dał w osobnych doniczkach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 22 Marca 2020 Lepiej tak będzie niż jedną bo jeżeli pr, y jednej coś spierdolisz to zostaje jeszcze dwie do spierdolenia ? pamiętaj do 3 razy sztuka ? nie no swiry ale lepiej daj 3 niż 1 pomysł tak lepiej jebnac z 3 koleżankami orgie czy jedna wybór należy do CB pozdro ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 22 Marca 2020 @Legalize@LLBanditos Twój argument mnie przekonał ?? A więc 1 roślinka to LSD od Barney's Farms. Ci mi polecicie? Lubię takie taki pobudzające efekty, czasami nawet lekki psychodelik by siadł oraz coś co mega rozwesela. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,404 Napisano 22 Marca 2020 @mirecki jakieś sativy mocne szukaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 22 Marca 2020 @mirecki Ja u siebie ni wsadzam więcej niż jednego krzaka na 0.25m2 bo innaczej mają ciasno. Może co innego, jak masz tylko dla siebie i chcesz np. 3 rożne odmiany na raz, to tak. Co do energetyka to możesz coś takiego HulkBerry od RQS 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 22 Marca 2020 @Legalize@LLBanditos Ale możesz też mieć jedną taką akrobatke, że ledwo z życiem ujdziesz ? Też się zastanawiam, 1 sezon czy 4 do takiej szafy. Przy 4 AF jest ciasno, a chciałbym się pobawić w treningi i jednym sezonem wypełnić całość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 22 Marca 2020 @Bimbrownik Można i automatem wypełnić taką szafkę po brzegi. Zależy tylko od odmiany i jak się ją prowadzi. Zobacz tu na fotce jest namiot 100/200 i po lewej stronie jest 4 auto vertigo, a po drugiej 8 quick ones. Jedne i drugie miały za ciasno. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 23 Marca 2020 @doominik to sobie wyobraź jak piszą 10szt/1m2 Myślałem też z 1 AF ale na nich tylko lst, a szkoda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 23 Marca 2020 @doominik Imponuje mi taki projekt bez kitu długa zabawa z tymi krzakami trwa? Trochę przesiedziales na forum czytania wielo godzinne relacja nie no w chuj lubię takie projekty ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 23 Marca 2020 13 hours ago, Bimbrownik said: @doominik to sobie wyobraź jak piszą 10szt/1m2 Myślałem też z 1 AF ale na nich tylko lst, a szkoda. Robią tak, ale te roślinki są małe i praktycznie po jednym szczycie i jakieś pitki po bokach. 4 hours ago, Legalize@LLBanditos said: @doominik Imponuje mi taki projekt bez kitu długa zabawa z tymi krzakami trwa? Trochę przesiedziales na forum czytania wielo godzinne relacja nie no w chuj lubię takie projekty ? Dzięki Kończę właśnie drugi cykl i drugi raz od nasionka do ścinki w 12 tygodni. Te Quick ones były 10 dni młodsze, ale palenie raczej przeciętne-wszystko sprzedałem, nawet sztuki nie zostawiłem, bo te vertigo były dużo lepsze 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach