aleksandra666g 0 Napisano 20 Marca 2020 Hej jestem ciekawa waszej opinii na temat tego boxa ,chciałabym kupic ale lepiej przed zakupem zasięgnąć rady mistrzów link do boxa : https://allegro.pl/oferta/growbox-zestaw-royalroom-100x100x200-hps-400w-8954622981 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 20 Marca 2020 @aleksandra666g dobry box na ok. 6 roślin 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 20 Marca 2020 Ogarnij jeszcze mieszający (w tym przypadku to chyba nie jeden lub 2), nawilżacz powietrza i czekamy na fr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 20 Marca 2020 Dobra opcja, kupuj. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aleksandra666g 0 Napisano 20 Marca 2020 (edytowane) @Tester Dzieki wielkie za opinie :) ,moglbys moze rzucic okiem na te nasiona czy moglabym je uzyc na mojego boksika https://thc-thc.com/produkt/critical-xxl-feminizowane/ czy moze polecisz mi cos co daje duzy plon i mozna sie spodziewac zbiorow w miare krotkim czasie powiedzmy jak te nasiona co ci podalam . Edytowane 20 Marca 2020 przez aleksandra666g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 20 Marca 2020 @aleksandra666g Zestaw spoko, do tego tylko dobry wiatrak-ja bym dał jeden oscylujący (ja mam secret jardin i polecam). Co do nasionka, to napisz co konkretnie chcesz wiedzieć. Sam teraz wsadziłem criticale od dinafem i powinny być podobne. Jest to odmiana z dominującymi genami indica, czyli krzak z tych mniejszych o zbitych topach. Łatwo przechodzi we flo i kwitnie 8-10 tygodni. Efekt raczej pod kanapowy. THC 15-20% ale to też zależy o ciebie, tak samo jak plon. Można je doprowadzić do takiego rozmiaru, że na koniec flo trzeba je podpierać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aleksandra666g 0 Napisano 20 Marca 2020 (edytowane) @doominik Hej,dzieki wielkie za poswiecony czas :) ,sprawdzilam te twoje nasiona ;x i bardzo mi sie spodobaly czy poradzilabym sobie z nimi jako ze to moja pierwsza uprawa i ile moglabym ich wsadzic do boxa mieszajacy secret jardin bedzie kupiony :) Edytowane 20 Marca 2020 przez aleksandra666g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 20 Marca 2020 @aleksandra666g niestety, ale od dinafem na razie nic nie kupisz, bo zawiesili działalność na czas epidemii-mają magazyny w Hiszpanii. Pewnie, ze sobie poradzisz, tak samo jak z każdymi innymi. To so photoperiody, więc nawet jak coś spaprzesz, ale roślina całkiem nie zdechnie, to możesz ją dalej trzymać na veg, aż będzie gotowa do flo. Automaty nie przebaczają błędów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aleksandra666g 0 Napisano 20 Marca 2020 @doominik Dziekuje ci Bardzo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 20 Marca 2020 @aleksandra666g dobrze wiedzieć. J teraz mam ich critical 2.0 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 21 Marca 2020 Czekam na FR. Powodzenia! ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach