Szym 866 Napisano 14 Sierpnia 2020 @Aron jak się da @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 26 Listopada 2020 Czy mieliście kiedykolwiek sytuacje, że WC zmienił Wam profil działania? Bo mam wrażenie, że moja indica straciła swój potencjał na ciężki haj cielesny. Owszem, chce mi się spać, jestem zrelaksowany ale no właśnie. Nie ma tego, czego lubię. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Listopada 2020 powinien zwiększyć moc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 27 Listopada 2020 Może ktoś się jeszcze wypowiedzieć? Czy to normalne? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironguitar 0 Napisano 6 Grudnia 2020 Czy można suszyć farelką? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Grudnia 2020 @Ironguitar można ale to lipne suszenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kruk488 0 Napisano 15 Stycznia 2021 czy sloiki podczas tego procesu powinny byc otwarte czy zamkniete? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 15 Stycznia 2021 otwarte 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Lutego 2021 (edytowane) też chyba będę to robił u siebie 🙂 Edytowane 16 Lutego 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grołboks 8 Napisano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) @IntoSpace otwarte, serio? Jak wiemy THC jest nierozpuszczalne w wodzie, więc nic się nie stanie jeśli kwiatostany będą pływać w wodzie. Dodatkowo kwiaty w słoikach są zabezpieczone przed powietrzem. Podczas procesu water curing, nie jest wydzielany żaden zapach. Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez Grołboks @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Kwietnia 2021 @Grołboks Zamknięte. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rysiekochucki 5 Napisano 16 Maja 2022 Czy dobrze rozumiem, ze po WC nie ma już większego znaczenia powolne suszenie w odpowiednich warunkach, jako że cały chlorofil i cukry zabrała woda? Czyli robimy Water Curing 5-7 dni, potem suszymy 3 dni i gotowe? Normalnie trzeba by suszyć w odpowiednich warunkach przez 10 dni, żeby nie paliło sianem w gardło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 16 Maja 2022 @rysiekochucki ja suszyłem normalnie po water curringu i było palenie dobre, a jak by tak na szybkości wysuszył to nie próbowałem po water curingu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goblinn 0 Napisano 14 Października 2022 (edytowane) Pytanko.. moje topy zaczęły czernieć po drugim dniu w wodzie. Nie wszystkie ale na kilku zauważyłem miejsca przyczrniałe.. czy może to być spowodowane ze naczyniem było wiadro plastikowe albo zbyt zimna woda? Zdrówka życzę 😃 Czy może one poprostu mogły zacząć gnić w wodzie? Edytowane 14 Października 2022 przez Goblinn Dopis @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 14 Października 2022 @Goblinn fotke pokaż @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Października 2022 @Goblinn Same topy by nie gniły, ale jak w topie była np. plecha to już inna sprawa, grzyb pod wodą nie przeżyje, bo to nie jest organizm wodny, może zgnić, ale co konkretnie u siebie masz tego nie wiem, daj zdjęcie , najlepiej wyjmij topa i sprawdź go dokładnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goblinn 0 Napisano 18 Października 2022 (edytowane) Wybaczcie bo zadałem pytanie i nie sprawdzałem czy ktoś coś odpowiedział.. Skończyło się na tym, że spanikowałem i przerwałem water curing.. wleciały do suszenia.. te przyczerniale miejsca są niby widoczne ale dopiero jak się mocno wpatrzy w topa.. Jednak niebawem będzie kolejna kosa i kolejne podejście do zatapiania kwiatow dlatego znów proszę o radę czy naczynie koniecznie musi być szklane..? Wydaje mi się że to nie ma znaczenia ale kto pyta nie błądzi. O wodzie czytałem że najlepiej odstana w temp. pokojowej ale ryzykowałem z zimna prosto z kranu bo miałem mniej zajścia z tym.. czy to był błąd? Oczywiście naczynie zostaje otwarte cały czas..(to też wyczytałem) Dzięki i zdrówka życzę 😃 Edytowane 18 Października 2022 przez Goblinn Błąd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 18 Października 2022 14 godzin temu, Goblinn napisał: czy naczynie koniecznie musi być szklane..? nie musi być 14 godzin temu, Goblinn napisał: O wodzie czytałem że najlepiej odstana w temp. pokojowej ale ryzykowałem z zimna prosto z kranu bo miałem mniej zajścia z tym.. czy to był błąd? nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brom 0 Napisano 19 Października 2022 Siema, miał ktoś kiedyś taki problem ze topy wyglądają całkowicie normalnie, jakby nie było plechy ale przy paleniu czuć taka piwnice (?) jakby wilgoć w smaku i zapachu. W ślinie tez zostaje taki posmak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 23 Października 2022 @Brom może taka odmiana być albo nie wysuszone dokładnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach