mirecki 755 Napisano 17 Marca 2020 Witam. Jak w temacie. Jaką odmianę polecacie żeby po zapaleniu człowiek aż się śmiał lub taką która wprowadzi w podobny nastrój? Wiem, że wiele też zależy od ogólnego samopoczucia, towarzystwa oraz okoliczności w danym momencie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 17 Marca 2020 Paliłem wiele odmian, aktualnie lemon haze sativka na mnie działa że chce się żyć śmiać etc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 17 Marca 2020 @HolenderskiGrower chyba większość odmian, gdzie dominuje sativa taka jest, no i trzeba ciąć, jak tylko zrobią się mleczaki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 17 Marca 2020 28 minut temu, doominik napisał: @HolenderskiGrower chyba większość odmian, gdzie dominuje sativa taka jest, no i trzeba ciąć, jak tylko zrobią się mleczaki Ponoć trudna hodowla obiło mi się o uszy ?. Na mnie lemon haze tylko działa do szmieszkow ?♂️ Reszta to fotel haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 17 Marca 2020 Przetestuję jak na razie mleczne i bursztynowe trichomy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 17 Marca 2020 @HolenderskiGrower Sativy są większe/bardziej się wyciągają i w małym boxie trzeba je mocno trenować. Do tego nie zawsze chcę się przestawić na flo jak chce się robić krótkie vege. Poza tym to tak samo wszystko się robi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 17 Marca 2020 szukaj sativ one powinny dawać taki haj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 17 Marca 2020 @doominik e to chyba bym sobie poradził ?LST na dwie objętości donicy owinąć i hulaj dusza ?. Mam w planach kiedys włożyć do boxa lemona,ale jeszcze Hulk Berry czeka w kolejce. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach