mirecki 755 Napisano 12 Marca 2020 Witam. Stosował ktoś z was ten preparat? Jestem ciekaw opini, ewentualnie coś hmm mocniejszego? Lepszego? Chcę żeby topy popuchły na maxa ( po kosie przez ok 1,5 tyg do słoika z wodą). @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 12 Marca 2020 @mirecki dobry stymulator Hesi to znana i ceniona marka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 13 Marca 2020 Dokładnie Hesi znana zresztą teraz jest dużo innych światowych marek ale sprawdzone i godne uwagi ?ja obecnie Canna lecę skończy mi się i pozwolę sobie na inną firmę tym razem dla porównania ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Marca 2020 @Legalize@LLBanditos ciężko będzie zrobić porównanie trzeba było by takie same warunki i na klonach to zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 13 Marca 2020 Buddha tree pk9-18. Bardzo skoncentrowany i jeden z najlepszych produktów na rynku. Daje się do 0,25ml na litr. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 13 Marca 2020 @doominik nie pogryzie się to z pozostałymi odżywkami hesi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 13 Marca 2020 Nie powinno. Większość grawerów dobiera nawozy od różnych producentów wedle upodobań. Ja tego używam zarówno z ghe trio jak i z baza advance @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach