Bimbrownik 702 Napisano 18 Kwietnia 2020 @Andi Dominik kiedyś podawał stronę z UK z panelami pod wymiar robionymi. Jakby były w dobrej cenie i jakości to czemu nie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 18 Kwietnia 2020 1 hour ago, Bimbrownik said: @doominik jestem ciekawy tych na zamówienie. Jak przetestujesz to się może zgadamy co do zamówienia ? Na razie muszę wycisnąć ile się da z tego co mam 45 minutes ago, Andi said: @Bimbrownik jakich na zamówienie ? np. DIYLEDUK składa zestawy z najnowszych ledów samsunga pod konkretny namiot. Światło wymiata, roślinki dają z siebie maxa i rachunki za prąd są niższe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HolenderskiGrower 139 Napisano 18 Kwietnia 2020 Ja zamierzam drugi panel led sf 1000 domówić i kupić mniejszy namiot, zamiast 120 szerokości to z 90 max bo trochę przesadziłem, a wiem że dwa spiderki na 90x60 dadzą radę jak trzeba wtedy wpierdula 4 chwasty i dozobaczenia za 3 miesiące. Jeśli coś powaliłem to sorka wiem że to fr ale aktualnie jestem na imprezie i alko trzepie i taka sekundowa rozkmnina pozdrawiam was ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 18 Kwietnia 2020 @HolenderskiGrower sf2000 jest na 140x70, a jakbyś miał 2xsf1000 to spokojnie swój namiot oświetlisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 4 Maja 2020 @doominik Yo ! Zyjesz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 5 Maja 2020 @CheMsKuN też czekam na ciąg dalszy. Latającego Holendra też nie ma jakiś czas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 6 Maja 2020 On 5/4/2020 at 5:23 PM, CheMsKuN said: @doominik Yo ! Zyjesz ? Żyję jeszcze, ale miałem trochę urwanie głowy, sporo pracy. Jutro przeniosę krzaki do dużego namiotu to zrobię parę zdjęć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 7 Maja 2020 Dziś roślinki trafiły do dużego namiotu i dostają już nawozy na flo. Teraz dam im spokój na 2-3 tygodniu i potem zacznę je strzyc. Na zdjęciu widać o jaki efekt chodzi przy tym całym treningu. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 7 Maja 2020 @doominik robiłeś coś z nimi od ostatniego razu czy po topce tylko lst? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 7 Maja 2020 21 minutes ago, Bimbrownik said: @doominik robiłeś coś z nimi od ostatniego razu czy po topce tylko lst? Tylko lst delikatnie i teraz od tygodnia są już ze światłem 12/12. Teraz niech się wyciągną i fryzjer. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 7 Maja 2020 @doominik Pięknie to wygląda. Chce się nauczyć hydro ale chyba zacznę jak radziłeś od DWC żeby się nauczyć nawozów i mierników. Na chwilę obecną uczę się ziemi ale ogarnę z czasem sprzęt do hydro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 8 Maja 2020 @doominik Mamy te same pestki. Dobra rada z mojej strony, czekaj z kosa az trichomy beda w wiekszosci bursztynowe. Ja jednego krzaka kosilem przy mleczno-bursztynowych (gdzie bursztynowych bylo moze z 20-30%), liczylem na energetyka a dostalem lekka zamule (nic wartego polecenia) . Drugiego planta kosilem wczoraj przy okolo 70%ach bursztynowych trichomow, roznica jak niebo a ziema. Mocna,gleboka, dluga jazda i banan na ryju ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 8 Maja 2020 @CheMsKuN ok dzieki za radę. Na szczęście z ta ścinka nie będę ograniczony czasem wiec dam im tyle czasu ule tylko będą potrzebować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 11 Maja 2020 @CheMsKuN powiedz ile im zajęło od przełączenia na flo do ścinki i ile od mleczaków do bursztynu? chcę dobrze zaplanować początek płukania ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Maja 2020 @doominik Nie jestem w stanie odpowiedziec Ci na Twoje pytanie, bo juz od dawna nie patrze na kalendarz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 13 Maja 2020 Za namową kolegi z uk420 zrobiłem wczesny lollipop i tak je na razie zostawiam (nie będzie mnie 2 tygodnie w domu). Jedne krzaki wyciąłem mocniej niż inne, tak w ramach nauki ? Na pierwszym zdjęciu jeszcze raz widać o co chodzi z manifoldingiem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Maja 2020 @doominik gdzie jedziesz na wakacje? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 13 Maja 2020 19 minutes ago, Tester said: @doominik gdzie jedziesz na wakacje? ? Do Polski muszę się przejechać-to może być moja ostatnia możliwość w najbliższych miesiącach (w UK chcę wprowadzić kwarantannę dla wracających i jeszcze nie ma szczegółów-niby pracuję w "critical sector", ale nigdy nie wiadomo). Dziś jadę na test na wirusa, co bym nic dziadkom nie zawiózł, i w drogę 1800km ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Maja 2020 @doominik Zazdroszczę. Mam nadzieję, że ta farsa się niedługo skończy i do końca sierpnia nie bedzie żadnych kwarantann. Muszę jechać do Polski ale muszę też wrócić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 13 Maja 2020 @doominik Ja jednak nie moge potwiedzic tych spiskowych teori ze Critical 2.0 jest slabszy od zwyklego Critical. Przyznaje sie bez bicia ze krzak skosilem jak okolo 90% tichomow byla bursztynowa, co nie zmienia faktu ze to zielsko ma mega pierdolniecie, a to dopiero trzeci tydzie curingu ? Pasuje mi to palenie, dziala na cialo i na umysl. Na poczatku przez okolo 30 min. musisz cos robic. Grac, rozmawiac, wczoraj po polecialem na silownie zrobic barki ? Potem robisz sie poprostu spokojny, nie senny, poprostu spokojny i happy, caly czas banan na mordzie ? Po okolo 2 godzinnach ciagnie do kanapy, wtedy fajnie oglada sie filmy. Najlepsze jest to, ze jak zaczynasz "trzezwiec" i zapalisz jeszcze raz, wszystko zaczyna sie od nowa. Dobre mocne zielsko, latwe w uprawie, stosunkowo niskie to rosnie, mozna polecic dla nowicjuszy jak i dla starych growerow. Ja do Polski mialem w marcu jechac, na 3 tyg. Urlop zaklepany, tydz. do wyjazdu a oni granice zamykaja. I chuj siedzialem w domu 3 tyg. bo urlopu przesunac juz nie moglem. Korona urlop. Do Amsterdamu chcialem sie przejechac na kilka dni, tez nie szlo. Ach, szkoda gadac. W sierpniu mam zaklepane 2 tyg w Republice Dominikanskiej, juz oplacone. Ciekawe jakie cyrki z tym beda jeszcze. @doominik Marihuana to zwykle zielsko, w dodatku bardzo wytrzymale. Moje krzaki z terazniejszego grow maja za soba istnie pieklo (trening, lamanie, ciecie, giecie), a maja dopiero 4 tyg. Mimo wszystko ida jak pojebane. Niedawno czytalem jak koles wykopal krzaka w zaawansowynym flo, i korzenie pod kranem plynem do naczyc myl, bo mu sie robactwo zaleglo. Potem krzak zakopal i normalnie doszedl do konca (krzak, nie ten koles ?) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach