MłodyGrower 0 Napisano 5 Marca 2020 Witam jestem początkujący,Zakupiłem ziarenko, na stronie był wpis „od ziarna do plonu 8 tygodni” a moja roślinka ma 6 tygodni i wygląda na małą( jest to automat white widow) Ile mniej więcej zostało mi czekania i jakie zbiory moga z tego być. Jestem zielony w temacie wiec prosze o rady i wyrozumiałość Pozdrawiam :d @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 5 Marca 2020 nie sugerowałbym sie tym co pisza sklepy. podsypalbym jej ziemi do pelna. Jeszcze troche jej zostalo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 5 Marca 2020 @MłodyGrower ona dopiero zaczęła kwitnąć i myślę, że jeszcze 4-5 tygodni Nie ma roślin, które dojdą w 8 tygodni, to marketingowy bełkot. Od wykiełkowania do plonu najszybsze dochodzą w 10tygodni, ale większość 12-13. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 5 Marca 2020 @MłodyGrower liście już ci się palą od nadmiaru pierwiastków lej ją może samą wodą 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MłodyGrower 0 Napisano 5 Marca 2020 2 godziny temu, doominik napisał: @MłodyGrower ona dopiero zaczęła kwitnąć i myślę, że jeszcze 4-5 tygodni Nie ma roślin, które dojdą w 8 tygodni, to marketingowy bełkot. Od wykiełkowania do plonu najszybsze dochodzą w 10tygodni, ale większość 12-13. @doominikmozna ocenić ile ona bedzie miała plonów ? Ewentualnie uratować od małych plonów ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 5 Marca 2020 @MłodyGrower Trudno powiedzieć. Roślina wygląda na niedużą i chyba jej nie trenowałeś, więc będzie miała jeden duży top i może jakieś małe z boku. Z takiego jednego topu możesz mieć od 10g do nawet 50-60g, ale to zależy od genów, nawozów (tu dużo nie zawsze oznacza dobrze, bo można roślinę przypalić i to znacznie ją osłabi, albo nawet zniszczy) i generalnie warunków w jakich rośnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MłodyGrower 0 Napisano 5 Marca 2020 37 minut temu, doominik napisał: @MłodyGrower Trudno powiedzieć. Roślina wygląda na niedużą i chyba jej nie trenowałeś, więc będzie miała jeden duży top i może jakieś małe z boku. Z takiego jednego topu możesz mieć od 10g do nawet 50-60g, ale to zależy od genów, nawozów (tu dużo nie zawsze oznacza dobrze, bo można roślinę przypalić i to znacznie ją osłabi, albo nawet zniszczy) i generalnie warunków w jakich rośnie. Ma w boxie 24 stopnie i podlewam ją co 2 dni. Racja. Nie robiłem treningu bo szczerze mówiąc nie umiałem i bałem się za to zabierać aby nie uszkodzic roślinki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 6 Marca 2020 W doniczce jest za malo ziemi (dosyp), koncowki lisci sa poprzypalane (lejesz nawozy ? ). To co pisze producent rzadko kiedy ma odbicie w rzeczwistosci (niestety). Z tego krzaczka duzo nie zbierzesz (nie bede prorokowal ile bo to bez sensu), dlatego ze krzak jest nie trenowany i bardzo niski. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 8 Marca 2020 Też mam tego automata. Jutro wrzucę fotkę bo we wtorek bd miał 5 tydzień życia więc sb porównasz (popełniłem kilka sporych błędów ale ekipa na forum zawsze poratuje ?) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 13 Marca 2020 Nawozow od zajebania ma w sobie nie rozumiem po co się truc... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Marca 2020 Oj już nie przesadzajcie z tym truciem się. Wypłuka przed zbiorem i będzie git. Chemia jest wszędzie, w jedzeniu, piciu i powietrzu. Więcej chemii z szamponu czy antyperspirantu przyswajamy niz z takiej roślinki. Trzeba by jak Amisze żyć żeby od tego uciec. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 13 Marca 2020 No niby racja ale płuca wsumie smog mamy też haha wirusy no dobra czepiam się haha nie no swiruje ale azot wiadomo w roślince szkoda zmarnować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 13 Marca 2020 W czasach kiedy wirus dziesiątkuje świat, odrobina nawozu już nie zaszkodzi ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach