Mlody364 3 Napisano 29 Lutego 2020 Witam. Myślicie ze zacząć już robić LST? To wszystko Automaty feminizowane. Nowe odnogi same wychodzą już bez kładzenia. Co myślicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 29 Lutego 2020 @Mlody364 Jak pojawiają się dolne odrosty to dajesz śmiało 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 29 Lutego 2020 @Mlody364 możesz robić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 29 Lutego 2020 Dobra pora na rozpoczecie lst, puzniej bedziesz tylko doginal i trenowal odrosty. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 29 Lutego 2020 Nie czekaj. Ja spóźniłem się i mam teraz trudności z lst bo roślina już kwitnie a niepotrzebnie czekałem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach