Max 0 Napisano 5 Lipca Cześć! Nie tak dawno zacząłem palić marihuanę dla tego nie znam wszystkich aspektów tej sprawy. Kupuje 2g mid cali za 120 zl, i jestem ciekawy czy ziomek nie chce po prostu na mnie zarobić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1531 Napisano 5 Lipca @Max chce... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 5 Lipca @Max a co to mid..? Ile by nie kosztowało to uprawa na własny izytek jest o wielokroć tańsza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max 0 Napisano 5 Lipca No to jest fakt, po prostu jestem ciekawy czy człowiek nie chce skorzystać z mojej niewiedzy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 6 Lipca @Max a wg mnie nie. 🤷♀️ Niewiedzy? Cena wg mnie super, £10 za grama to 20 lat temu płaciłam... A jak Ci szkoda to nie pal albo zainwestuj w co trzeba i uprawiaj sam. Chyba nie oczekujesz że ktoś Ci załatwi za free i sam do tego jeszcze dołoży? 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max 0 Napisano 6 Lipca No ale nie mowie że mi jest szkoda hajsu, tylko nie chce żeby ktoś mnie oklamywal @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 6 Lipca (edytowane) @Max to jakiś bliski kumpel Ci załatwia, ktoś z rodziny? Myślisz że kupuje po 50 a Tobie sprzedaje po 60 i robi interes życia na tych 2 gramach? Wpycha Ci ten towar na siłę czy sam o niego prosisz? Edytowane 6 Lipca przez Lady in Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca @Max cena to rzecz względna, towar jest wart tyle ile ktos jest w stanie za niego zaplacic. Jeśli chcesz znać cyfry to jeżeli ten ziomuś sam uprawia to "wyprodukowanie" jednego grama kosztuje go max kilka złotych, jeśli jest typowym dilerem to pewnie bierze wieksze ilosci po 15-25za g. Na pewno na Tobie zarabia bo to on ryzykuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca @Cholender w prawdzie bylo to kilka lat temu w PL ale jako "punkt odniesienia"... przez znajomych poznalem typa, od ktorego bralismy hasz po 20zl. Po czasie "zakumplowalismy sie" i robilem za drivera gdy trzeba bylo jechac odebrac tabliczki czekolady. Gram w hurcie kosztowal go 4zl i za tyle pozniej nam zalatwial. Pamietam jak kupowalismy wtedy 100gramow za 400zl i bylismy panami weekendu😂 a wiec przebitke mial na nas calkiek spora😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 6 Lipca Chciałbym znowu mieć takie problemy 😀😀😀 jest rok 2002.. zrzucamy się na fafja haszyku.. gość nam ogarnia towar...nie dość że zarabia na nas kilka groszy to trzeba mu odbić z pół gieta za motke I co to ten "mid" cali? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady in Green 2959 Napisano 6 Lipca @Cholender serio kupują po 15 zł za gram? Przecież to szkoda zachodu by było dla growera. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca (edytowane) @moonka no tak było, potwierdzam. Ja mowie o bardziej obecnych czasach. Chociaz teraz tez mozna kupic La mousse za 1e/g przy większej ilości. @Lady in Green no tak, hiszpańskiego outa nawet ponizej tych 15zl dostac. Dobry polski Indoor to raczej juz powyzej tych 20zl. Ja mówię tu o cenach przy grybych kilogramach. Tak btw. Zeby naświetlić temat to duże nielegalne komercyjne uprawy to raczej niskie koszty bo prad zazwyczaj jest ciągnięty na lewo, nasion nie używają bo robia na klonach nie tylko ze względów finansowych, no jedyne koszty to nawozy i sprzęt. Ale przy takiej skali inwestycja w nawozy to pryszcz, a sprzęt szybko się zwraca. Moim zdaniem gra i tak nie warta świeczki patrząc jakie są za to wyroki, no chyba zeby serio natrzaskać od groma hajsu przed przypałem, chociaz zmarnowanych lat życia nic nie zwróci.. @Mr.Green middle-grade cannabis tak to określają w Californi czyli po prostu temat ze sredniej polki. Edytowane 6 Lipca przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 6 Lipca @Cholender czyli taki którym na polskich ulicach się jaraja 🤤 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca @Mr.Green no chyba na całym świecie sie jaraja tym Cali które nawet kolo prawdziwego Cali nie leżało 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 6 Lipca @Cholender ostatnio paliłem takiego pseudo caliacza.. nie był jakiś zły ale troche do Cali mu brakowało 🥸 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca @Mr.Green no jaraja... tydzien temu moj dobry znajomy kupil w pl "cali". Zapalil po czym udal sie na autobus do domu, w ktorym 4x stracil przytomnosc. W autobusie panika bo chlop wstaje i pada, wstaje i pada... kierowca zadzwonil po policje i pogotowie ale dalszego ciagu wydarzen nie moge ujawnic🙃 dobry chemiczny syf bo inaczej tego nie widze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4837 Napisano 6 Lipca @moonka z Chin takie ścierwo możesz teraz ściągnąć i bierzesz jakiekolwiek susz i pryskasz syfem.. syntetyczne gówna i chemia.. a jak ktos przesadzisz proporcja to potem ktoś zapali i ma takie akcje.. jebane kurwy.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 3153 Napisano 6 Lipca To prędzej te syntetyczne hhc czy inne gówno. To tylko dobrze wygląda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach